Η σύλληψη τους ήταν αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερο από 1,5 κιλό ηρωίνης καθώς και ένα αυτοκίνητο.
Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης
Κοινωνία
30/09/2015 | 19:19

Συνελήφθησαν χθες (29.09.2015) το απόγευμα στην Ζάκυνθο, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, 41 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ύστερα από μεθοδική έρευνα, αποκωδικοποίησαν τη δράση των δύο συλληφθέντων καθώς και τους χώρους αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιχείρησης, χθες το απόγευμα και σε διαδοχικές έρευνες στις οικίες των εμπλεκομένων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• στην 41χρονη γυναίκα, τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (1.590) γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (13) γραμμαρίων περίπου καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

• στον 41χρονο άνδρα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και μία σιδερογροθιά.

Επίσης, κατασχέθηκαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (760) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα συνεννόησης για τις αγοροπωλησίες ναρκωτικών καθώς και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

narkwtika (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer