Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας
Συνελήφθησαν τρία άτομα για μαστροπεία στην Κέρκυρα
police
Κοινωνία
15/06/2015 | 15:25

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες την Κυριακή (14.06.2015) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας τρία άτομα, ένας 38χρονος ημεδαπός, μία 61χρονη ημεδαπή και μία 36χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αιθιοπίας, για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος και η 61χρονη ιδιοκτήτες «μπαρ», εντός ειδικού χώρου του καταστήματος διευκόλυναν έναντι χρηματικού ποσού την ασέλγεια 35χρονης υπηκόου Αλβανίας, η οποία κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του καταστήματος καθώς και στην κατοχή της 36χρονης συζύγου του 38χρονου κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό των (3.030) ευρώ.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται και ένας 27χρονος ημεδαπός ο οποίoς κατηγορείται για πρόσκληση και προσφορά για την εκτέλεση πλημμελήματος.

Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer