Είχε συγκινήσει τους πάντες με την ενέργεια του να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση από τα 15.000 πόδια προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Ζωόφιλων "Ντορίς"
Ο Δήμος Κεφαλονιάς τίμησε τον John Ellett
Κοινωνία
15/06/2015 | 15:17

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

O Aγγλος φιλόζωος, John Ellett, o οποίος είχε συγκινήσει τους πάντες με την ενέργεια του να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση από τα 15.000 πόδια προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Ζωόφιλων “Ντορίς” που βρίσκεται στην Κεφαλονιά, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του και τιμήθηκε εις… διπλούν από τη Δημοτική Αρχή.

Το βράδυ της Κυριακής (14/6) σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Petani Bay Hotel, ο Αντιδήμαρχος Παλλικής, Αλέξης Μοσχονάς προσέφερε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στον 58χρονο Βρετανό δύο εικόνες, μία του Αγίου Χαραλάμπους και μια του Αγίου Παναγή Μπασιά ενώ το πρωι της Δευτέρας (15/6) επισκέφθηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου τιμήθηκε συμβολικά από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Βαγγέλη Κεκάτο με την πλακέτα του Δήμου.

Ο κ. Ellett, ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένεια του, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ζωόφιλων, Μαρίνα Μασάδο και τον Γραμματέα, Διονύση Καππάτο, δεν μπόρεσε πραγματικά να περιγράψει με λόγια την ευχαρίστηση που ένιωσε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πάντες στην Κεφαλονιά. Μάλιστα, σε συζήτηση που είχε με τον κ. Κεκάτο, υπογράμμισε ότι η συμπεριφορά μιας μερίδας “ανθρώπων” που κακοποιούν τα ζώα δεν είναι ικανή να επισκιάσει σε καμία περίπτωση την αγάπη και το έργο που επιδεικνύουν οι φιλόζωοι του νησιού, ειδικότερα μέσω του Συλλόγου “Ντορίς”.

agglos (1) agglos (2) agglos (3) agglos (4) agglos (5) agglos (6) agglos (7) agglos (9)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer