Επιστολή στον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Επιτροπής για τις ανεμογεννήτριες με εκπρόσωπο της εταιρείας
Συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας για τις ανεμογεννήτριες ζητούν οι Καμιναράδες
Κοινωνία
13/11/2016 | 11:20

Καμιναράτα 4-11-16

Προς: κ Δήμαρχο Κεφαλλήνιας

Θέμα : Συνάντηση της Επιτροπής για τις Ανεμογεννήτριες  με εκπρόσωπο  της εταιρείας

Αξιότιμε κ Δήμαρχε,

Εκπροσωπώ τους κατοίκους Καμιναράτων και Παλικής στην Επιτροπή σύμφωνα με την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου για «Διακοπή εργασιών της εταιρείας Ανεμογεννητριών» μέχρι τελεσιδικίας και καθορισμού ζωνών εγκατάστασης πάρκων από τον Δήμο.

Η εταιρεία κατά την προσφιλή τακτική της συνεχίζει έργα εγκατάστασης σε περιοχή και σε χρόνο, με αμφισβητούμενη νομιμότητα. Επειδή όπως απεδείχθη δικαστικώς τα έργα λογίζονται ως «διακατοχικές πράξεις» η επιτροπή πρέπει να λειτουργήσει χωρίς χρονοτριβή!

Παρακαλώ εκ της σοβαρότητας του προβλήματος για όλο το νησί, πολύ περισσότερο για το, πληγωμένο Ληξούρι  να γίνει η συνάντηση της επιτροπής στο γραφείο σας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας  στον οποίο θα γνωρίσουμε την ανένδοτη στάση του Δήμου, που χαρακτηρίζει καταστροφική την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην περιοχή Κηπουραίων.

Σας θυμίζω ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε περίπτωση άρνησης της εταιρείαςνα διακόψει κάθε εργασία μέχρι τελεσιδικίας με τη Μητρόπολη, ο Δήμος θα ακολουθήσει «Δυναμική λύση» με ταυτόχρονο εξονυχιστικό έλεγχο για πιθανές πολεοδομικές και οικονομικές  παραβάσεις. Μέχρι σήμερα 10 μέρες μετά  ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΧΘΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.

Εάν τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια  θα υπογράφουν καθημερινά σε όλη την Κεφαλονιά ( μιας και θα φαίνονται από παντού) την ανευθυνότητα, την ανικανότητα, την ασυνέπεια και την αδυναμία εκτίμησης της καταστροφής προς τον τόπο, ΟΛΩΝ  όσων συνηγορούν ή αδιαφορούν.. σήμερα προς τούτο.

Δια της παρούσης, ζητώ να κληθεί εντός των επόμενων ημερών στο γραφείο σας ο εκπρόσωπος της εταιρείας, προς ενημέρωση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου , μήπως και ξεμπερδέψουμε απλά  κα τοπικά ,στην οποία θα παρίσταμαι με τον πρόεδρο του χωριού μου.

Στην επιτροπή μετέχουν η κα Βουλευτής, ο κος Αντιπεριφερειάρχης, ο κος Δήμαρχος, ο υποφαινόμενος και θεωρώ σκόπιμο ο εκπρόσωπος της εκκλησίας.

Κύριε  Δήμαρχε οφείλω να σας υπενθυμίσω πως τούτη η μάχη που δίνουμε είναι ΙΕΡΗ και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Επίσης ότι κάθε ενέργεια μου ή της επιτροπής θα δημοσιοποιείται στα τοπικά μέσα όπως έχω δεσμευτεί στο χωριό μου.

Στάθης Τσιβράς

Κάτοικος Καμιναράτων

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer