Στη σύσκεψη η Βουλευτής ανέδειξε την έλλειψη απλής νομοθεσίας καθώς και τις αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να επιβάλλονται υπέρογκα πρόστιμα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Συνάντηση Θεοπεφτάτου με τον Γ.Γ. υπ. Οικονομικών Νικόλαο Ματζάκο
Οικονομία
08/11/2015 | 08:20

Ευρεία σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Νικόλαο Ματζάκο και υπηρεσιακά στελέχη, στην οποία συμμετείχε η Βουλευτής του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, πραγματοποιήθηκε στις 6/11/2015 στο Υπουργείο Οικονομικών. Μεταξύ των άλλων θεμάτων Δημόσιας Περιουσίας συζητήθηκαν τα προβλήματα επαγγελματιών στη χερσαία ζώνη λιμένων και εντός ζωνών αιγιαλού στους παραλιακούς οικισμούς της χώρας.

Στη σύσκεψη η Βουλευτής ανέδειξε την έλλειψη απλής νομοθεσίας καθώς και τις αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να επιβάλλονται υπέρογκα πρόστιμα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στηρίζουν την τοπική οικονομία και τον τουρισμό. Επίσης πρότεινε την επιβολή κανόνων αισθητικής και ποσοστών κατάληψης στη χρήση αυτών των δημόσιων χώρων.

Ο κ. Ν. Ματζάκος δεσμεύτηκε για τον καθορισμό ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου, ώστε να υπάρξουν γραπτές διατυπώσεις άμεσα και να σταλούν σχετικές οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής θα παρακολουθεί το θέμα μέχρι την οριστική επίλυσή του.

Αργοστόλι, 7.11.2015
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer