Φιλικό γεύμα παρέθεσε ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μάκης Αλυσανδράτος στο συγχωριανό του γνωστό Επιχειρηματία ομογενή Σπύρο Αλυσανδράτο
Συνάντηση Αντιδήμαρχου Πυλάρου με Σπύρο Αλυσανδράτο
 Ομογένεια
15/08/2015 | 20:20

Φιλικό γεύμα παρέθεσε ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μάκης Αλυσανδράτος στο συγχωριανό του γνωστό Επιχειρηματία ομογενή κ. Σπύρο Αλυσανδράτο και τη σύζυγό του κ. Ειρήνη.Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 14-8-2015 το μεσημέρι στο σπίτι του Αντιδήμαρχου στην Αγία Ευφημία.Μέσα σ” ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον όλοι απόλαυσαν το μπάρμπεκιου και τις λιχουδιές που είχε προετοιμάσει και επιμεληθεί η κ. Κική (σύζυγος Αντ\ρχου).

    Δόθηκε ευκαιρία στο Σπύρο και το Μάκη να αναφερθούν στα παλιά ωραία αλλά δύσκολα χρόνια που ανάγκασαν τον καθένα να ακολουθήσει τη δική του διαδρομή προς αναζήτηση ενός καλλίτερου μέλλοντος.Μέσα σε λίγο χρόνο έγινε καταγραφή και αποτύπωση πορείας δεκαετιών με κύρια σημεία αναφοράς τις προσπάθειες για επαγγελματική αποκατάσταση,τις οικογένειες που δημιούργησαν αλλά και το διαρκές ενδιαφέρον τους για το γενέθλιο τόπο. Δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει και η αναφορά στα τοπικά αλλά και γενικότερα πολιτικά θέματα όπου κατατέθηκαν απόψεις και εκφράσθηκαν προβληματισμοί.
      Ο Αντιδήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί το Σπύρο για τις Επαγγελματικές του επιτυχίες αλλά και να τον ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον,την αγάπη και προσφορά στον τόπο του, που δεν ξεχνά κάθε χρόνο να επισκέπτεται.Ο Σπύρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναγνώριση που έγινε για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες  του Μάκη για την περιοχή.
      Με θετικές διαπιστώσεις για τη συνάντηση,ανταλλαγή ευχών και ανανέωση για το 2016 ολοκληρώθηκε το γεύμα.
alusandratos_omogenhs (2) alusandratos_omogenhs (3)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer