Ο ζωγράφος πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Επιστημόνων Καλλιτεχνών Λογοτεχνών
Συμμετοχή του Κώστα Ευαγγελάτου σε εκθέσεις και εκδηλώσεις
Πολιτισμός
12/03/2014 | 17:00

Ο ζωγράφος, περφόρμερ, λογοτέχνης και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Επιστημόνων Καλλιτεχνών Λογοτεχνών, θα συμμετέχει μέχρι τέλους Μαρτίου σε εκδηλώσεις τέχνης και λόγου.

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου παρουσιάζεται στον Πολυχώρο ΑΙΤΙΟΝ, Τζιραίων 8-10, μετρό Ακρόπολη, ώρα 6.30μμ το βιβλίο-τόμος “Το Ολυμπιακό Ιδεώδες” της Κωνσταντίνας Ι. Γογγάκη, το οποίο έχει στο  εξώφυλλο το έργο του Αρχαϊκή μορφή.

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου θα μιλήσει στην παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου ” Αρχείο Συνείδησης” του Λεόντιου Πετμεζά στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Πλατεία Κολωνακίου 2, ώρα 8μμ, για την εικονογράφηση της συλλογής με 45 σχέδια του. Συμμετέχει επίσης με ζωγραφικά έργα του σε ομαδικές εκθέσεις στην γκαλερί Enigma, στην Κηφισιά, και στις ομαδικές εικαστικές εκθέσεις της Art Way μέχρι τέλος Μαρτίου.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου θα συμμετέχει σαν τιμώμενος καλλιτέχνης στην έκθεση ” Η Τέχνη ταξιδεύει στην Καλλιθέα”, που θα γίνει στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου Καλλιθέας, Μεγίστης 18-20.

Η εικαστική έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαρτίου 2014.

Είσοδος ελεύθερη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer