Μετά απο δήλωση του Φώτη Χαλιώτη με την οποία ανακαλεί το δημοσίευμά του και εκφράζει την λύπη του για αυτό, ο Νίκος Ανουσάκης ακύρωσε την αγωγή που είχε ασκήσει εναντίον του δημοσιογραφου.
Συμβιβασμός στην αγωγή του Ανουσάκη κατά του Φώτη Χαλιώτη
Κοινωνία
18/03/2015 | 08:52

Μετά απο δήλωση του Φώτη Χαλιώτη με την οποία ανακαλεί το δημοσίευμά του και εκφράζει την λύπη του για αυτό, ο Νίκος Ανουσάκης ακύρωσε την αγωγή που είχε ασκήσει εναντίον του δημοσιογραφου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του δημοσιογράφου κ. Φώτη Χαλιώτη:

ΔΗΛΩΣΗ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Φώτιος Χαλιώτης του Παναγή , κάτοικος Κοκολάτων Κεφαλληνίας, δημοσιογράφος, Α.Δ.Τ… δηλώνω τα κάτωθι σε σχέση με το από 12/6/2014 δημοσίευμα μου με τον τίτλο «Αυτός ο Πρόεδρος είναι επικίνδυνος» στην ιστοσελίδα μου «ionianpress.gr» με το οποίο καταφερόμουν εναντίον του Δικηγόρου και τότε Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς και Ανουσάκη Νικολάου του Κωνσταντίνου και για το οποίο ο Ανουσάκης Νικόλαος άσκησε εναντίον μου την από 16/6/2014 και με αριθμ. καταθ. Μει 75/2014 αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνίας η οποία επρόκειτο να συζητηθεί στις 19/3/2015 :

Το επίμαχο δημοσίευμα μου ήταν άδικο , εκτός πραγματικότητας , αναίτια προσβλητικό και δεν είχε καμία σχέση με την αλήθεια. Παρασύρθηκα σ’ αυτό λόγω της μαχητικής δημοσιογραφίας και χωρίς δόλο υπερέβη τα επιβαλλόμενα όρια και τους κανόνες της λογικής που πρέπει να διέπουν τον δημόσιο λόγο. Δηλώνω ότι σέβομαι και τιμώ τον Ανουσάκη Νικόλαο του Κωνσταντίνου ως άνθρωπο , οικογενειάρχη , επαγγελματία , δημοτικό σύμβουλο και καταξιωμένο μέλος της κοινωνίας μας και λυπάμαι αν από τα γραφόμενα μου δημιουργήθηκαν ψευδείς και παραπλανητικές εντυπώσεις για όποιον δεν τον γνωρίζει ενώ παράλληλα δηλώνω ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο ατόπημα. Κατόπιν των παραπάνω δηλώσεών μου η ανωτέρω αγωγή που έχει ασκήσει εναντίον μου ο Ανουσάκης Νικόλαος θα ματαιωθεί ενώ παράλληλα του δίδω το δικαίωμα να δημοσιεύσει την παρούσα δήλωσή μου σε όσες ιστοσελίδες ή εφημερίδες επιθυμεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί όπως φυσικά θα δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα μου , ήτοι την «Ionian press.gr» για δύο ημέρες , ήτοι από τις 18/3/2015 έως και την 19/3/2015.

Αργοστόλι 17/3/2015

Ο δηλών

Παρακάτω παραθέτουμε το πρωτότυπο
dhlwsh_xaliwth

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer