Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του Σχολείου μας.
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τους Καθηγήτες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης
Κοινωνία
04/09/2014 | 08:35

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του Σχολείου μας που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014 και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ευχόμαστε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, καθώς με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανοίγονται νέοι δρόμοι για την ατομική τους πρόοδο και την επιστημονική τους κατάρτιση! Στο δύσκολο αγώνα της προετοιμασίας τους για τις εξετάσεις ήμασταν συνοδοιπόροι τους και η χαρά, ο ενθουσιασμός, η συγκίνηση, η περηφάνια τους είναι και δικά μας συναισθήματα. Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους και συνέπεια στις νέες, φοιτητικές πλέον, υποχρεώσεις τους, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να καταστούν πολύτιμα και δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Τους προτρέπουμε να χαρούν την επιτυχία τους, να ζήσουν το όνειρό τους και να περάσουν ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια!

Θέλουμε, όμως, να απευθυνθούμε και σε όσους μαθητές μας, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή και να τους παροτρύνουμε να αναζητήσουν με αισιοδοξία, επιμονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους νέους εποικοδομητικούς στόχους στη ζωή τους. Εξάλλου, οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Παράλληλα, το Πτυχίο –Απολυτήριο του ΕΠΑ.Λ., και κυρίως του Ναυτικού ΕΠΑ.Λ., αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική σταδιοδρομία ενός νέου.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους και , στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αγωνίστηκαν να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα τους!

Παρακάτω παραθέτουμε το σύνολο των μαθητών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πρέπει, όμως, να επισημάνουμε ιδιαίτερα την πρωτιά που είχε φέτος το Σχολείο μας, σε πανελλαδικό επίπεδο, αφού ο μαθητής μας Μολφέσης Σπυρίδων εισήχθη πρώτος στη Σχολή «ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) », συγκεντρώνοντας 1883 μόρια :
Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
ΔΕΤΣΙΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. 2.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Τ.Ε.)
ΔΕΤΣΙΜΑ ΣΥΛΒΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΓΙΜΠΑ ΜΠΙΤΑΝΓΚΙΛΑΪ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)
ΚΕΦΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.
ΛΥΜΠΕΣΙΑΡΙ ΜΠΡΙΚΕΤΑ ΦΑΤΟΣ ΜΥΦΑΡΕΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)
ΜΟΡΦΕΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)
ΠΑΚΟ ΝΤΡΙΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ)
ΣΥΤΙ ΕΝΚΕΛΕΝΤΑ ΓΚΑΣΜΙΡ ΕΝΓΚΕΛΛΟΥΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσoι βοήθησαν να λειτουργήσει, για πρώτη φορά, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης ως εξεταστικό κέντρο των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ανάμεσά τους πρέπει να αναφέρουμε την Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Ιθάκης, κα. Σμαράγδα Σαρδελή, τον Περιφερειακό Διευθυντή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, κο Ιωάννη Καραβασίλη, το Διευθυντή Δ.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης , κο Δημήτρη Μαρκάτο, και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ-ΚΙ.

Με τον ορισμό του Σχολείου μας ως Εξεταστικού Κέντρου δόθηκε η δυνατότητα στο σύνολο των μαθητών μας να λάβει μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κάτι που ήταν ανέφικτο κατά τα προηγούμενα σχολικά χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σχολικό έτος 2012-13, οπότε μόνο δύο από τους δεκαεννέα μαθητές της Γ΄ Τάξης μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Οι μαθητές ήταν υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών τους και την ταλαιπωρία των ίδιων των μαθητών, που έπρεπε να αντιμετωπίζουν μόνοι τους μια διαδικασία ιδιαίτερα ψυχοφθόρα γι’ αυτούς, χωρίς την ψυχολογική υποστήριξη των δικών τους ανθρώπων.

Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας πάντα επιτυχίες στη ζωή τους, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη!
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer