Η παράταξη μας εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την εκλογή της για μία ακόμη φορά ως βουλευτού των Νησιών μας.
Συγχαρητήρια επιστολή στην Θεοπεφτάτου από τον Βασίλη Ρουχωτά
Πολιτική
23/09/2015 | 06:50

Η παράταξη μας εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την εκλογή της για μία ακόμη φορά ως βουλευτού των Νησιών μας.
Η επανεκλογή της σε συνδυασμό με την λαϊκή ετυμηγορία, η οποία έδωσε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί μεγάλες ελπίδες στους Κεφαλλονίτες και Θιακούς αλλά και πρόσθετες υποχρεώσεις στην ίδια και στην κυβέρνηση για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των Νησιών μας.
Η κοινωνία των Νησιών μας αναμένει την συντομότερη και καλλίτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στην υγεία, στην παιδεία, στην κοινωνική πρόνοια, σε κρισιμότατα έργα υποδομής που έχουν απενταχθεί, είτε από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, είτε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, στις οφειλές της Κεντρικής Κυβέρνησης προς Ιδιώτες και Ιδρύματα στον έλεγχο κεφαλαίων κτλ.
Ειδική μνεία είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε για την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων της σεισμόπληκτης Παλικής τα οποία αντί να επιλύονται χειροτερεύουν.
Τέλος αφού για μία ακόμη φορά εκφράσουμε προς την Κυρία Θεοπεφτάτου τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την εκλογή της ως Βουλευτού Κεφαλληνίας και Ιθάκης και τις αμέριστες ευχές μας για επιτυχία και προσωπική και οικογενειακή υγεία και προκοπή, δηλώνουμε ότι η παράταξη μας είναι έτοιμη να συνεργασθεί μαζί σας με πνεύμα εποικοδομητικό και συνεργασίας και να στηρίξει με λόγο και έργο κάθε προσπάθειά σας για την επίλυση στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό όλων των ανωτέρω προβλημάτων.
Αργοστόλι 22 Σεπτεμβρίου 2015
Απο το Γραφείο Τύπου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer