Οι Φίλοι της Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.) συγχαίρουν την Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της και της εύχονται καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.
Οι ΦΙ.Κ.Ο. συγχαίρουν την Βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της
Πολιτική
23/09/2015 | 07:07

Οι Φίλοι της Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.) συγχαίρουν την Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της και της εύχονται καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

Το Ληξούρι και η Επαρχία Πάλης, οι οποίες, όπως κατέδειξε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συνέβαλαν αποφασιστικά στο εκλογικό αποτέλεσμα, προσβλέπουν να αποδειχθεί η κ. Βουλευτής, η «εν τοις πράγμασι» συμπαραστάτης τους.
Είκοσι μήνες μετά τους σεισμούς, το Ληξούρι και η Επαρχία Πάλης, παραμένουν με τις ίδιες τεράστιες καταστροφές στις βασικές υποδομές και τα δημόσια κτίρια και η κ. Βουλευτής υποχρεούται άμεσα , όχι απλά να «πιέσει», αλλά να στηρίξει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους και να «συμπολεμήσει» μαζί τους, ώστε να τεθεί ως κεντρικός στόχος της υπό σύσταση νέας Κυβέρνησης, η επαναφορά της ζωής σε αυτές τις ιδιαίτερα πληγείσες περιοχές, στους προ των σεισμών ρυθμούς και σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.
Η ανατροπή του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», που αποτελούσε βασική επιλογή του προεκλογικού προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και τους ΦΙ.Κ.Ο., οι οποίοι επίσης με το τετράπτυχό τους, έθεσαν σε υψηλή προτεραιότητα, την επανασύσταση των τεσσάρων ιστορικών Δήμων στην Κεφαλονιά, ως βασική προϋπόθεση ισόρροπης ανάπτυξης κάθε γωνιάς του αγαπημένου νησιού μας.
Ευελπιστούμε να ιδούμε την πολιτική βούληση και τα «σηκωμένα μανίκια» που απαιτούνται, ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα, που έχουν περιέλθει σε τέλμα και η νέα Κυβέρνηση να μην κρυφτεί και πάλι πίσω από το «λεφτά δεν υπάρχουν».
Οι ΦΙ.Κ.Ο., το Ληξούρι και η Επαρχία Πάλης, θα βοηθήσουμε, αν υπάρξει θέληση, αλλά και θα αντιδράσουμε αν υπάρξει και πάλι ολιγωρία, γιατί:
Θέλουμε μαζί να κρατήσουμε ψηλά και ζωντανό, ότι αγαπάμε.
Από το Γραφείο Τύπου
των Φίλων της Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer