Στο καλεσμα του Δημου ανταποκρίθηκαν δεκάδες δημότες τοσο στο Αργοστολι οσο και στο Ληξουρι, συγκεντρώνοντας δεκαδες κουτες με συγκεκριμενα ειδη διατροφης και ρουχισμου!
Συγκινητικη ανταποκριση του κόσμου στο καλεσμα συγκεντρωσης βοηθειας προς τα προσφυγοπουλα
Κοινωνία
08/11/2015 | 07:37

Συγκινητικη ηταν η ανταποκριση των συμπολιτων μας στο καλεσμα του Δημου για συγκεντρωση βοηθειας προς τα προσφυγοπουλα στα νησια του Αιγαιου. Τοσο στο Αργοστολι οσο και στο Ληξουρι, συγκεντρωθηκαν δεκαδες κουτες με συγκεκριμενα ειδη διατροφης και ρουχισμου! trofima_ethelontes

Σήμερα Κυριακή, η ροη βοηθειας αυξήθηκε θεαματικά. Υπαλληλοι του Δημου, πολιτες και προσκοποι, διαχωριζαν τις προσφορες και τις ετοιμαζαν για αποστολη. Απο τη Δευτερα κιολας θα ξεκινησει η αποστολη τους, το μεγαλυτερο μερος των οποιων θα κατευθυνθει στη Λεσβο, οπου υπαρχει και ο μεγαλυτερος προσφυγικος πληθυσμος.

Δήμος Κεφαλονιάς:  “Καθε παιδι ειναι δικο μας παιδι”

Η Κεφαλονια δεν ξεχνα οτι δεχθηκε τεραστια βοηθεια οταν χτυπηθηκε απο τους σεισμους το 2014. Γνωριζει απο πρωτο χερι τι σημαινει αναγκη!
Και στο στομα ολων ηταν η ευχη να σταματησει ο πολεμος στη Συρια για να μην ξεριζωνεται ενας ολοκληρος λαος, να μην κινδυνευουν τα παιδια, να μην πνιγονται αγγελουδια. “Καθε παιδι ειναι δικο μας παιδι”.

Δείτε τα αποτελέσματα της προσπάθειας μέσα απο το φωτορεπορτάζ που κάναμε σήμερα το πρωί στο δημοτικό θέατρο.

trofima_prosfuges trofima_prosfuges (2) trofima_prosfuges (3) trofima_prosfuges (4) trofima_prosfuges (5) trofima_prosfuges (6) trofima_prosfuges (7) trofima_prosfuges (8) trofima_prosfuges (9) trofima_prosfuges (10)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer