Κεφαλλονίτικο συλλείτουργό στην Ελευθερώτρια μέσα στο χιονιά.
Συγκίνηση και δέηση για την υγεία του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας
Εκκλησία
31/12/2014 | 10:00

Στη προγραμματισμένη αγρυπνία του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Ελευθερώτριας για την Απόδοση της Εορτής των Χριστουγέννων (31/12) προσήλθαν και έλαβαν μέρος μαζί με τον Κεφαλλονίτη προϊστάμενο αρχιμανδρίτη π. Νικόλαο Χαρτουλίαρη οι εκ Κεφαλληνίας αρχιμανδρίτες πατήρ Σπυρίδων Πετεινάτος και πατήρ Παΐσιος Παράσχης οι οποίοι αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Αθήνα και παρακολουθούν από κοντά και καθημερινά μαζί με τον γιατρό π. Νικόλαο τη πορεία της υγείας του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα που βρίσκεται για 13η ημέρα στην εντατική του Ναυτικού Νοσοκομείου.

agrupnia_eleutherwtria
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το δριμύ κρύο και τα χιόνια που σκέπασαν το λόφο του Κοκκιναρά και το Ιερό προσκύνημα αρκετοί προσήλθαν και να προσευχηθούν και να τιμήσουν την ημέρα.

agrupnia_eleutherwtria2
Ιδική δέησης ανεπέμφθει προς υγεία του Σεβασμιότατου μας. Ο δε πατήρ Νικόλαος στο κήρυγμα του στο τέλος της λειτουργίας αφού μίλησε για τη μεγάλη Δεσποτική εορτή και τη σημασία της, ευχαρίστησε τους πατέρες που συλλειτούργησαν μαζί του και όλους τους παραβρισκόμενους που αψήφησαν τον καιρό και πήγαν στην εκκλησία και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τη τρέχουσα. Απευθυνόμενος στους πατέρες με έκδηλη τη συγκίνηση στο πρόσωπο του, ευχήθηκε να επιστρέψουν στην διακονία τους συνοδεύοντας υγιή και πάλι τον Μητροπολίτη μας κ. Σπυρίδωνα.

agrupnia_eleutherwtria3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer