Μια πραγματικά εξαιρετική συναυλία πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι Φιλαρμονικές της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος.
Εντυπωσίασαν οι Φιλαρμονικές Αργοστολίου και Λειβαθούς! (βίντεο)
Πολιτισμός
31/12/2014 | 16:44
Της Γιάννας Κουλουμπή
Μια πραγματικά εξαιρετική συναυλία πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι Φιλαρμονικές της ΚΕΔΗΚΕ Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας” και της Λειβαθούς “Χαρίλαος Χωραφάς”,  στο Δημοτικό Θέατρο ” Κέφαλος.
synaylia filarmonikis argostoliou

Η Φιλαρμονική Λειβαθούς με μαέστρο τον Γρηγόρη Βαγγελάτο, άνοιξε τη βραδιά, για να ερμηνεύσει μεταξύ άλλων, τα Κεφαλονίτικα κάλαντα, το We wish you a merry Christmas και το Rudolph the red nosed reindeer.
synaylia filarmonikis argostoliou1
συνέχεια ανήκε στη Φιλαρμονική Αργοστολίου με μαέστρο τον Βασίλη Περλικίδη, η οποία και ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα κομμάτια χριστουγεννιάτικα, όπως και τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι, αλλά και από γνωστές σειρές όπως το Game of thrones.
synaylia filarmonikis argostoliou2
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης προσέφερε για δώρο και στους δύο μαέστρους από ένα βιβλίο του μεγάλου Κεφαλλονίτη μουσουργού Χαρίλαου Χωραφά. Τα βιβλία πρόσφεραν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ευάγγελος Κεκάτος.

synaylia filarmonikis argostoliou3 synaylia filarmonikis argostoliou4 synaylia filarmonikis argostoliou5 synaylia filarmonikis argostoliou6 synaylia filarmonikis argostoliou7 synaylia filarmonikis argostoliou-leibathous synaylia filarmonikis argostoliou-leibathous1 synaylia filarmonikis leivathous synaylia filarmonikis leivathous1 synaylia filarmonikis leivathous2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer