Η Λαϊκή επιτροπή Παλικής καλεί τους κατοίκους της περιοχής μας να οργανώσουν το αγώνα τους.
Συγκέντρωση από τη Λαική Επιτροπή Αγώνα Παλικής
Κοινωνία
26/09/2014 | 13:58

Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/09/2014 ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ – ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΟΧΙ ΚΑΤΩΓΗΣ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»
Η Λαϊκή επιτροπή Παλικής καλεί τους κατοίκους της περιοχής μας να οργανώσουν το αγώνα τους, για να αποτρέψουν την παραπάνω εκποίηση που γίνεται με το πρόσχημα της αξιοποίησης. Να παλέψουν ώστε να αξιοποιήσουν όλη τη δημόσια περιουσία αποκλειστικά προς όφελός τους, για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες στην ψυχαγωγία, στον αθλητισμό στην ξεκούραση και την αναψυχή, την παιδεία, την υγεία κ.α. Ο παραπάνω στόχος τους είναι αναγκαίος και εφικτός σήμερα, μόνο αν συγκροτήσουν μια κοινωνική συμμαχία με τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, που στόχο θα έχει την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων προς όφελος της δικής τους Λαϊκής εξουσίας.

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer