Δυναμική παρέμβαση του λαού της Παλικής αύριο προς στον υπηρεσιακό διοικητή του Γ.Ν.Ν. Αργοστολίου
Στο …πόδι το Ληξούρι για το Μαντζαβινάτειο
Κοινωνία
08/02/2016 | 16:22

Η Λαϊκή Επιτροπή Παλικής χαιρετίζει την δυναμική και μεγάλη συμμετοχή  του λαού της επαρχίας μας,  στην συγκέντρωση που οργάνωσε την περασμένη Τετάρτη 3/2/2016 προκειμένου να μπει φρένο στην παραπέρα υποβάθμιση που οδηγεί σε βέβαιο κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου.

Η λαϊκή συνέλευση τέλος αποφάσισε με δυναμικές κινητοποιήσεις να διεκδικήσει:

1.Εδώ και τώρα να μην γίνει καμιά μετακίνηση προσωπικού από το Μαντζαβινάτειο, αντίθετα να σταματήσουν πάραυτα αυτές που έχουν γίνει και να επιστρέψουν όσοι ιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι έχουν μετακινηθεί.

2.Να πλαισιωθούν και τα δύο νοσοκομεία του νομού, τα κέντρα υγείας και τα αγροτικά ιατρεία,  με ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων πλήρους και σταθερής απασχόλησης.

  1. Καμιά συγχώνευση-κατάργηση Νοσοκομείου.
  2. Ενιαίο, καθολικό, σύγχρονο, αποκλειστικά δημόσιο και κρατικό σύστημα υγείας-πρόνοιας-φαρμάκου με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε η πρώτη δυναμική παρέμβαση του λαού της Παλικής προς  στον υπηρεσιακό διοικητή του Γ.Ν.Ν. Αργοστολίου την Τρίτη 9/2/2016 στις 13:00 (ραντεβού στο «φέρυ μπότ» στις 12:00). Να είμαστε όλοι εκεί γιατί το Μαντζαβινάτειο μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ.

 

ΛΗΞΟΥΡΙ 4/2/2016                                                                         ΑΠΟ  ΤΗ  ΛΑΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΑΛΙΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer