Ήδη οι συμβάσεις των δύο έργων είναι καθόλα έτοιμες ενώ εστάλησαν και οι σχετικές προσκλήσεις προς τους αναδόχους των έργων και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν πολύ σύντομα.
Δύο μεγάλα έργα αλλάζουν το Αργοστόλι
Δημοφιλή
08/02/2016 | 18:29

“Φουριόζα” φαίνεται ότι έχει μπει το 2016 η Δημοτική Αρχή! Μετά το μεγάλο έργο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης Αργοστολίου από την Γέφυρα έως την παλιά λαχαναγορά όπου η σύμβαση με τον εργολάβο υπογράφηκε πριν λίγες μέρες και αναμένεται το έργο να ξεκινήσει, αλλά και την ένταξη της β΄φάσης του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου στο νέο ΕΣΠΑ με την συνεργασία της Περιφέρειας, άλλα δύο μεγάλα αναπτυξιακά έργα μπαίνουν στην τελική ευθεία υλοποίησής τους.

Πρόκειται για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου και την ανάπλαση της οδού Παναγή Βαλλιάνου, δύο έργα που αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας του νησιού μας και εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής Παρίση για την δημιουργία του “ΝΕΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ”.

vallianos7

Δύο έργα που εμπνεύστηκε, σχεδίασε, ενέταξε, δημοπράτησε και θα υλοποιήσει αυτή η Δημοτική Αρχή και τα οποία χειρίζεται ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ήδη οι συμβάσεις των δύο έργων είναι καθόλα έτοιμες ενώ εστάλησαν και οι σχετικές προσκλήσεις προς τους αναδόχους των έργων και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν πολύ σύντομα ώστε τα δύο μεγάλα έργα να μπορούν να ξεκινήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή Παρίση είναι ουσιαστικά η πρώτη Δημοτική Αρχή που θα προβεί σε αλλαγές στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου που παραμένει το ίδιο από την εποχή του αείμνηστου Δημάρχου και βουλευτή Βαγγέλη Δενδρινού.

plateia_argostoli

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer