Σύσκεψη για το θέμα των υδρογονανθράκων πραγματοποιήθηκε χθες στο πλοίο της GreenPeace ανάμεσα στον Τάκη Γρηγορίου, υπεύθυνο για θέματα κλιματικών αλλαγών και ενέργειας της Greenpeace, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο
Στο πλοίο της GreenPeace… (βίντεο)
Οικολογία
11/07/2014 | 11:33

Της Γιάννας Κουλουμπή

Μια mini σύσκεψη για το θέμα των υδρογονανθράκων πραγματοποιήθηκε χθες στο πλοίο της GreenPeace ανάμεσα στον Τάκη Γρηγορίου, υπεύθυνο για θέματα κλιματικών αλλαγών και ενέργειας στο Ελληνικό Γραφείο της Greenpeace, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό επίπεδο και ο κ. Γρηγορίου ζήτησε από τον κ. Κεκάτο να συμβάλει, ώστε να γίνει μεγαλύτερη η αντίδραση κατά της εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο.

Ο κ. Κεκάτος δώρισε στον κ. Γρηγορίου αναμνηστική πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς, ενώ τόνισε πως το ενδιαφέρον του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος είναι δεδομένο και θα ζητήσει περισσότερη ενημέρωση για το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Γρηγορίου δήλωσε κατενθουσιασμένος από την ομορφιά της Κεφαλονιάς, ενώ σχολίασε πως ανεπιφύλακτα θα το σκεφτόταν σοβαρά να μείνει μόνιμα στο νησί.

greenpeace-kefalonia-1 greenpeace-kefalonia-2 greenpeace-kefalonia-4 greenpeace-kefalonia-5 greenpeace-kefalonia-6 greenpeace-kefalonia-8 greenpeace-kefalonia-9greenpeace-kefalonia-7 greenpeace-kefalonia-10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer