Καλούμε σε προσυγκέντρωση την Πέμπτη και ώρα 9:30 στο χώρο μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο, στο Αργοστόλι
Στους δρόμους οι δημοτικοί υπάλληλοι
Κοινωνία
12/11/2015 | 09:29

Συνάδελφοι  και   Συναδέλφισσες
Η γενική απεργία στις 12 του Νοέμβρη πρέπει να δώσει μήνυμα στη  συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ  – ΑΝΕΛ και δανειστές ότι ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και η νεολαία δεν υποτάσσονται, δεν συμβιβάζονται και δεν εκχωρούν τα δικαιώματά τους.

Θέλουν ζωή ανθρώπινη, εργασία με δικαιώματα και μισθούς για να μπορούν να ζήσουν. Θέλουν κοινωνικές παροχές γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Θέλουν αξιοπρεπείς συντάξεις και απαιτούν διαφάνεια στη δημόσια ζωή, κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα, δημοκρατία και αξιοπρέπεια!

Φτάνουν πια τα πέντε χρόνια της συνεχούς λιτότητας και των μειώσεων των μισθών. Ζητάμε αύξηση μισθών   μείωση του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας και προσλήψεις προσωπικού – με πλήρεις και σταθερές εργασιακές σχέσεις – επαναφορά του θεσμού των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των ΣΣΕ, υπεράσπιση των ΒΑΕ και κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής, εκ περιτροπής και ενοικιαζόμενης εργασίας ΤΩΡΑ.

Σας καλούμε  από κοινού  να οργανώσουμε  την αντίστασή μας και να οικοδομήσουμε  τις ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στη χώρα μας, για την ακύρωση των μνημονίων, για τη διαγραφή του χρέους, τη δημόσια ιδιοκτησία και τον κοινωνικό – εργατικό έλεγχο των τραπεζών, για την  φορολόγηση του πλούτου και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας σε όφελος του λαού και του τόπου.

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης  καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και την εργαζόμενη νεολαία να πάρουν στα χέρια τους την επιτυχία της απεργίας και να συμμετάσχουν μαζικά σ’ όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα.

Καλούμε σε προσυγκέντρωση  την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και ώρα 9:30 στο χώρο μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο στο Αργοστόλι.

Αργοστόλι    10 /11/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer