Ευχαριστήρια επιστολή από τον πρόεδρο των Βλαχάτων στον Αντιπεριφερειάρχη
Άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της Περιφέρειας στις πλημμύρες
Κοινωνία
11/11/2015 | 15:52

Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη,

Εκ μέρους των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων αισθάνομαι την ανάγκη να σας μεταφέρω τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή σας στην αποκατάσταση του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής μας μετά τα ισχυρά πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 25-09-2015.

Ειδικότερα, θα ήθελα να τονίσω την αμεσότητα με την οποία αποκαταστάθηκε από τις Υπηρεσίες σας η διακοπείσα κυκλοφορία στο τμήμα της Επαρχιακής οδού στη θέση Σιμωτάτα την 4η πρωινή ώρα την 26η Σεπτεμβρίου 2015, η αποκατάσταση της βατότητας και ο απεγκλωβισμός οχήματος το οποίο είχε καλυφθεί εν μέρει από φερτά υλικά.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική για τους κατοίκους της περιοχής μας ήταν η άμεση και πλήρης αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου του οικισμού των Βλαχάτων στην περιοχή «Φαγιάς» το οποίο είχε υποστεί εκτεταμένες καταστροφές και εν όψη της ελαιοκομικής περιόδου θα προκαλούσε σημαντικές δυσκολίες στους ελαιοπαραγωγούς της κοινότητας μας καθώς ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα κτήματά τους.

Τέλος, θα θέλαμε να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Ευάγγελο Ανδρεάτο, Δ/ντη της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΙΝ ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή παρευρεθεί στο χώρο των συμβάντων και επέβλεψε και κατεύθυνε την όλη επιχείρηση αποκατάστασης.

Αναζητούμε παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες,

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer