Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την εξοχική του κατοικία στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.
Στη Λευκάδα για διακοπές ο Κάρολος Παπούλιας
Πολιτική
26/08/2014 | 18:48

Παράταση των καλοκαιρινών διακοπών του πήρε από τον εαυτό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Ετσι, θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα στο αγαπημένο του νησί, τη Λευκάδα, όπου όσοι τον βλέπουν έχουν να λένε πως βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή διάθεση.

Μάλιστα, τα βράδια συνηθίζει να επισκέπτεται την ταβέρνα που διατηρεί στο νησί η οικογένεια του γνωστού αθλητικού συντάκτη του Mega, Γιάννη Θειακού, όπου απολαμβάνει καταπληκτικούς μεζέδες, καθώς και τους φημισμένους λουκουμάδες του.

Στο τραπέζι του Προέδρου κάθονται συχνά-πυκνά Λευκαδίτες φίλοι του, οι οποίοι τον γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ο κ. Κάρολος Παπούλιας έχει την εξοχική του κατοικία στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Αν δεν υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη όσον αφορά την πολιτική επικαιρότητα, τότε ο Πρόεδρος αμέσως μετά την επιστροφή του στο κλεινόν άστυ έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Βερολίνο, όπου είχε ξαναπάει και στις αρχές του χρόνου.

Πάντως, όσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απουσιάζει, στην Ηρώδου Αττικού οργιάζουν τα σενάρια και οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του, το όνομα του οποίου θα γίνει γνωστό μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer