Ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Ρωσσέτο Λούζη, αλλά και με απλό κόσμο που βρέθηκε στην κοπή της πίτας
Στην πίτα της Χορωδίας ο Ευαγγελάτος
Πολιτική
18/01/2015 | 16:04

Στην κοπή της πίτας της Χορωδίας και της Μαντολινάτας Αργοστολίου παραβρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του νομού μας, Ξενοφώντας Ευαγγελάτος.

Ο κ. Ευαγγελάτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Ρωσσέτο Λούζη, αλλά και με απλό κόσμο που βρέθηκε στην κοπή της πίτας.

Μάλιστα, ο κ. Ευαγγελάτος ήταν και ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς, αφού κέρδισε στη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου το μεγάλο έπαθλο, το οποίο ήταν μια τηλεόραση 32 ιντσών.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της τελετής ο υποψήφιος Βουλευτής ανέφερε:

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ και εγώ προσωπικά, βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του πολιτισμού. Στη Χορωδία και την Μαντολινάτα Αργοστολίου γίνεται τεράστιο έργο, το οποίο δυστυχώς έχουν απαξιώσει οι πολιτικές των τελευταίων ετών, αλλά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Λούζης και τα μέλη του Δ.Σ. κρατούν ψηλά τη σημαία του πολιτισμού στο νησί μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η Χορωδία και η Μαντολινάτα Αργοστολίου πρέπει να συνεχίσουν να υπηρετούν τον πολιτισμό μας, διότι είναι μια από τις αξίες που μας έχουν απομείνει ως χώρα και νησί και πρέπει να διαφυλάξουμε».

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

xenofwntas (1)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer