Στην Ιθάκη βρέθηκε την Παρασκευή το σκάφος Venus του Steve Jobs συνεχίζοντας την περιήγηση του στις ελληνικές θάλασσες μετά την Ύδρα και τη διέλευση του Ισθμού
Στην Ιθάκη το «Venus» του Steve Jobs
Κοινωνία
03/08/2013 | 11:16

Στην Ιθάκη βρέθηκε την Παρασκευή το σκάφος Venus του Steve Jobs συνεχίζοντας την περιήγηση του στις ελληνικές θάλασσες μετά την Ύδρα και τη διέλευση του Ισθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Jobs και καλεσμένοι τους.

Στην Ιθάκη οι επιβάτες της «Αφροδίτης» απόλαυσαν το Γιδάκι, μια ίσως από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας με καταπράσινα νερά και βότσαλα, ενώ για το βράδυ επέλεξαν να «δέσουν» στην παραλία του Μπροστά Αετού.

Εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό δια χείρας Starck, το σκάφος έχει μήκος περίπου 76 μέτρα, ξύλινα στοιχεία, τρια επίπεδα, τζαμαρίες στους δύο επάνω ορόφους και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κάνοντάς το πολύ πιο ελαφρύ και σαφώς γρηγορότερο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.

Φυσικά το «Venus» λειτουργεί με στοιχεία apple -όπου μπορούσαν αυτά να εφαρμοστούν, οθόνες iMac στο χειριστήριο του σκάφους, ipods στα δωμάτια των καλεσμένων, appletv κτλ. Στο μπροστινό deck, υπάρχει και τέντα σε στυλ αυτών των βεδουίνων, για να ξεκουράζονται οι καλεσμένοι στην σκιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer