Προκειμένου να συμμετάσχουν στις συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου και τη διερεύνηση τρόπων άμεσης βοήθειας στους πληγέντες
Στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά
Πολιτική
04/02/2014 | 11:28

Στην Κεφαλονιά έχει μεταβεί ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικήτας Καραλής, προκειμένου να συμμετάσχει στις συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου, με αντικείμενο την αποκατάσταση των δρόμων που έχουν καταστραφεί από τους σεισμούς και τη διερεύνηση τρόπων άμεσης βοήθειας στους πληγέντες.

Επίσης, στην Κεφαλονιά βρίσκεται και η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Π.Ι.Ν. Αγγελική Μαργαρίτη, η οποία θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα την τροποποίηση του προϋπολογισμού για το 2014 και την τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης της Π.Ι.Ν., προκειμένου να διατεθεί μεγαλύτερο ποσό στην Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου και να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που προέκυψαν μετά το σεισμό.

Έλεγχος για τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων

Επειγόντως μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κική Παυλοπούλου, ο Διευθυντής Υγείας, Κυριάκος Κατσώρας και ο Επόπτης Υγείας, Γιώργος Ναούμ, για να εξετάσουν από κοντά τις συνθήκες υγιεινής των υδάτων αλλά και διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων.

Η λειτουργικότητα των σχολείων

Στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ισχυρού σεισμού, βρισκόταν ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Ανθης, ο οποίος είχε μεταβεί στο νησί προκειμένου να συνεργαστεί με τους αρμοδίους για το ζήτημα της λειτουργικότητας των σχολείων.

syntonistiko

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer