Μπήκαμε για τα καλά στις απόκριες, τελευταία βδομάδα αυτή που διανύουμε.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
16/02/2015 | 07:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες, καλή βδομάδα
– Μπήκαμε για τα καλά στις απόκριες, τελευταία βδομάδα αυτή που διανύουμε. karnavali_poros52
– Ας ελπίσουμε να μπει κόσμος στο νησί μας το Σαββατοκύριακο, για να κινηθεί λίγο και η αγορά…
– Με 20 θέματα συνεδριάζει σήμερα στις 17.00 το Δημοτικό Συμβούλιο.. Αν προσθέσουμε και τις καθιερωμένες.. αντιδράσεις και αψιμαχίες, θα νυχτώσουμε πάλι! dhmotikko (3)
– Σε κάθε περίπτωση όμως η ενότητα της παράταξης της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» δεν αφήνει περιθώρια στην συζήτηση να ξεφύγει.. dhmotikko (2)
– Το ζητούμενο πλέον είναι οι δημότες Κεφαλονιάς να δουν στην πράξη την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά μετά τις εξαγγελίες για τα νέα έργα οπότε περιμένουμε.. dhmotikko (11)
– Μπορεί να μη φαίνεται αλλά ο Άγγελος Κωνσταντάκης τρέχει και δε φτάνει. Τι εννοούμε; Μόλις τελείωσε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό άρχισαν οι απόκριες! Και που σαι ακόμα Άγγελε… karnavali_poros34
– Πάντως η ΚΕΔΗΚΕ φέτος έχει δραστηριότητες σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Κεφαλονιάς. Στα + η παρουσία της Λένας Αλκαίου στο Ληξούρι!
– Αξειοσημείωτη και φέτος η παρουσία του Γεράσιμου Γαλανού στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Ο Μάκης είναι η «ψυχή» του καρναβαλιού στη παρουσίαση αρμάτων και μασκαράτων.
– Τον απολαύσαμε τη περασμένη Κυριακή στο Πόρο. Θα τον ξαναδούμε τις επόμενες ημέρες σε Αργοστόλι και φυσικά στο Ληξούρι. karnavali_poros31
– Και το quiz της ημέρας: Ποιανού στελέχους της Δημοτικής Αρχής αγαπημένο τραγούδι είναι το “Αποκοιμήθηκα”;
– Αυτά για σήμερα.. ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer