Νομίζω ότι ο Νοέμβρης μπήκε λίγο νωχελικά...
Στήλη Άλατος…..
Πολιτική
18/11/2014 | 05:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες.
– Χρόνια πολλά στον Πλάτωνα που γιορτάζει σήμερα..
– Νομίζω ότι ο Νοέμβρης μπήκε λίγο νωχελικά…
– Αν εξαιρέσει κανείς τους δύο δυνατούς σεισμούς που μας θύμισαν τον περασμένο χειμώνα, τίποτα άλλο δεν ..ελκύει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης…
– Πάμε λίγο στα πολιτικά κους – κους…
– Φήμες θέλουν την Νέα Δημοκρατία να έχει προτείνει στον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Αχαΐα.

zafeiropoulos
– Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος το απορρίπτει δηλώνοντας κατηγορηματικά πως επιλέγει να «κάνει δουλειά» στο Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς.
– Μιας και αναφερθήκαμε στον Διοικητή του Νοσοκομείου, μια ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε στην εκδήλωση της ΕΠΑΣ για το Πολυτεχνείο.
– Συγκεκριμένα, η βράβευσή του από τον Σύλλογο «Γνώσεις Πανόραμα» ήταν κάτι που δεν το περίμενε.
– Για το περιστατικό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ” ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ”. ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ!”
– Το πολυτεχνείο γιορτάστηκε με λαμπρότητα, ειρηνικά, και στο νομό μας.
– Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έκαναν μόνοι τους συγκέντρωση στη πλατεία και αργότερα με πορεία κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ριζοσπαστών.

polutexneio_pame11
– Κίνημα Πολιτών και ΣΥΡΙΖΑ στο μνημείο του Πολυτεχνείου στη πλατεία Καμπάνας.
– Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχόλιο του νεαρού Γεράσιμου Ιλινόιου- Τσουρούφλη το οποίο βρήκαμε ενδιαφέρον και το αναδημοσιεύουμε.

sxolio_tsourouflhs
– Αυτά για σήμερα… ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer