Δυστυχώς, μέσα στο μυαλό σας κύριε Μιχαλάτε υπάρχει ένας διαρκής πόλεμος και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια βλέπετε παντού συμμαχίες και ίντριγκες!
Σπαθής σε Μιχαλάτο: “Συνεργασίες κάνουμε κύριε πρόεδρε και όχι συμμαχίες”
Κοινωνία
06/11/2014 | 17:17

Κε Μιχαλάτε, πρόεδρε του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης,
Θα ήταν σοφότερο να αφήσετε τους επαγγελματίες να μιλήσουν και να σας κρίνουν για το έργο σας τα δώδεκα αυτά χρόνια που είστε πρόεδρος, παρά να περιαυτολογείτε και να μιλάτε για διαφάνεια και σεμνότητα!!
Εάν όμως επιμένετε, τότε παρακαλώ να μας αναφέρετε συγκεκριμένα έργα και δράσεις που φέρατε εις πέρας για το όφελος όλων των επαγγελματιών, τους οποίους εκπροσωπείτε αυτά τα χρόνια από το θώκο του Προέδρου.
Χαίρομαι που μέμφεστε τη θέλησή μου να γίνω πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, διότι αυτό προδίδει το φόβο σας να χάσετε την καρέκλα.
Δυστυχώς, μέσα στο μυαλό σας κύριε Μιχαλάτε υπάρχει ένας διαρκής πόλεμος και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια βλέπετε παντού συμμαχίες και ίντριγκες!
Συνεργασίες κάνουμε κύριε πρόεδρε και όχι συμμαχίες.
Μας ενδιαφέρει να προασπίσουμε τα συμφέροντα όλων των επαγγελματιών και όχι τα προσωπικά ( δόξα τον Θεό, οι δουλειές μας πάνε καλά από μόνες τους).
Επειδή παρατηρούμε μια σύγχυση στα λεγόμενά σας, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε το Ελληνικό ερμηνευτικό λεξικό του Μπαμπινιώτη το οποίο θα σας βοηθήσει στην ερμηνεία εκφράσεων του τύπου.. «πειθήνιο όργανο»!
Τέλος για την αναφορά σας στη ΔΕΥΑΚ, η ανακοίνωση του προέδρου της Κου Ανουσάκη μας καλύπτει απόλυτα και διευκρινίζει ακριβώς το ρόλο μας. Συγγνώμη που δεχθήκαμε αυτή τη θέση, χωρίς πριν να ζητήσουμε την έγκρισή σας!!!
Ο κάθε ένας κύριε Πρόεδρε, κρίνετε για τα έργα του και τη στάση του.
Σας ευχαριστώ πολύ κε Πρόεδρε και περαστικά σας.
Σταύρος Σπαθής
Συνδυασμός Νέα Πνοή

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer