Στην επιστολή του αυτή αναφέρει ΨΕΥΔΩΣ ότι παραιτήθηκα διότι δεν έχω κάνει απολογισμό!
Βανδώρος: “Ο Βαλλιανάτος να ιδρύσει το …”καλάμι”
Κοινωνία
06/11/2014 | 17:20

Αγαπητοί   συμπατριώτες

Καθυστερημένα  αντιλήφθηκα ότι σε ορισμένα  Κεφαλλονίτικα  ΜΜΕ, έχει δημοσιευθεί  επιστολή του Τάσου Βαλλιανάτου, που υπογράφει ως πρόεδρος της αλήστου μνήμης και πάλαι ποτέ κραταιάς  Κεφαλληνιακής Αδελφότητος Αθηνών.

Στην επιστολή του αυτή αναφέρει  ΨΕΥΔΩΣ  ότι παραιτήθηκα διότι δεν έχω κάνει απολογισμό.!

Ας  ξεκινήσουμε με το πώς μας προέκυψε πρόεδρος ο Τάσος Βαλλιανάτος.

Πριν ενάμισι περίπου χρόνο, έγινε στο Γραφείο της  Κ.Α.Α μία Γενική Συνέλευση, τόσο πολυπληθής ( 5-6 άτομα) που χωρέσαμε στο μικρό Γραφείο!!!!

Εκεί λοιπόν, παρά το ότι υπήρχαν πάνω από 20 αιτήσεις συμπατριωτών μας για εγγραφή τους στην Κ.Α.Α, ο μέχρι τότε πρόεδρος, τώρα Γενικός Γραμματέας και συνοδοιπόρος του Τάσου Βαλλανάτου, Ζαχαρίας Πατρίκιος, δήλωσε ενώπιων των παρευρισκομένων, ότι δεν τους γράφει γιατί « έτσι θέλει και έτσι του αρέσει». Ας σημειωθεί ότι οι περισσότεροι είχαν πληρώσει και τα 20 €  της εγγραφής τους!!!!

Αντί αυτών, παρουσιάστηκαν και δήλωσαν υποψήφιοι για το Δ.Σ, δύο κυρίες και ένας κύριος, που δεν τους είχα ξαναδεί, ποτέ δεν είχαν πληρώσει συνδρομή και κανονικά, έστω και αν είχαν  υπάρξει μέλη της Κ.Α.Α  κάποτε στο παρελθόν, θα έπρεπε να είχαν διαγραφεί.

Οι θέσεις για το Δ.Σ  είναι  11, είχαν βρεθεί, έστω και με αυτόν τον τρόπο, οι 10, πιέστηκα και υποχώρησα, να είμαι ο 11ος. Αυτοί εξέλεξαν πρόεδρο τον Τάσο Βαλλιανάτο, με ψήφους 9-2 ( μειοψήφησα εγώ και ο Γιώργος Γερουλάνος.)

Και τώρα τα ΨΕΜΜΑΤΑ του Τάσου Βαλλιανάτου:

Επειδή στην Γ.Σ που προανέφερα, δεν παρουσιάστηκε έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής,  εγώ παρέδωσα το ταμείο με ΠΛΗΡΗ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, στον νέο ταμία Παναγή  Φωκά., σε συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία ΚΑΙ του Τάσου Βαλλιανάτου  και ενός μέλους της νέας Ε.Ε.

Τι   συνέβη:

Επειδή, στη συνεδρίαση αυτή του Δ.Σ, δεν παρευρέθη ο νέος Γενικός Γραμματέας, Ζαχαρίας Πατρίκιος  ( που στο προηγούμενο Δ.Σ ήταν πρόεδρος, και απέφευγε  να κάνει τον δικό του απολογισμό καθώς είχε διαχειριστεί και αυτός χρήματα της Κ.Α.Α και είχε ανταλλάξει για τον λόγο αυτό εξώδικα με τον προηγούμενο ταμία Γεράσιμο Αμούργη), ούτε και νέα ειδική γραμματέας Ρεγγίνα Σταθάτου ( μία από της δύο κυρίες – φαντάσματα), τα πρακτικά τα κράτησε η Δώρα Βινιεράτου, με απόφαση του Δ.Σ..

Η  Δώρα Βινιεράτου όταν μετέφερε τα πρόχειρα πρακτικά στο βιβλίο πρακτικών, τα ποσά του απολογισμού μου, τα έγραψε με μολύβι, γιατί στα πρόχειρα δεν φαινόταν καθαρά τα ποσά και δεν ήθελε να κάνει κάποιο λάθος.  Όταν δε της είπα τα ακριβή ποσά και αναζήτησε το βιβλίο πρακτικών, αυτό είχε ‘εξαφανιστεί’. Το βιβλίο ‘εμφανίστηκε’ τώρα και ο Τάσος Βαλλιανάτος κατηγορεί την Δώρα Βινιεράτου για την παράληψη αυτή και η Βινιεράτου αγανακτισμένη από αυτή τη μεθόδευση, παραιτήθηκε και αυτή.

ΧΩΡΙΣ  να θέλω να περιαυτολογήσω, είμαι   Ο ΜΟΝΟΣ  ΤΑΜΙΑΣ   της   ΚΑΑ, εδώ και δεκαετίες, που όχι μόνο  ΕΚΑΝΑ ΠΛΗΡΗ  και ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, αλλά στους έξη περίπου μήνες της θητείας μου, διέσωσα την ΚΑΑ από πλήρη οικονομικό καταποντισμό, και έτσι μπορεί τώρα ο Τάσος Βαλλιανάτος να διατείνεται πως είναι πρόεδρός της!!!! Τώρα ποιος θα την σώσει;;.

Ο Τάσος Βαλλιανάτος είναι πολύ κακός ηθοποιός  και έχει έναν ακόμη χειρότερο  ΥΠΟΒΟΛΕΑ, έτσι και οι δυο τους δίνουν μία κακή, κάκιστη θεατρική παράσταση, για γέλια ( κοροϊδευτικά) και για κλάματα  (θλίψης).

Όσο για τα βουλευτιλίκια, ας μη το βάζει κάτω. Τόσα κόμματα ιδρύονται ( γέφυρες, ποτάμια, κ.α ). Του συνιστώ να ιδρύσει ένα  με το όνομα   ΚΑΛΑΜΙ.  Θα  διαπρέψει!!!   Και ας πάρει και το ‘προβεβλημένο’ στέλεχος μαζί του. Του ταιριάζει.

Γεράσιμος Βανδώρος

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer