Είπε τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς υποσχεσιολογία.
«Σπάει» τα ταμπού στον τουρισμό ο Λυκούδης
Πολιτική
11/09/2015 | 11:53

Ακούγοντας τη συνέντευξη του Χαράλαμπου Λυκούδη για τον Τουρισμό της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης, 3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
1) Πρώτη φορά κάποιος πολιτικός της Κεφαλονιάς έχει όραμα για τον Τουρισμό της Κεφαλονιάς. Δεν αναφέρθηκε σε εύκολα για κατανάλωση ζητήματα τα οποία περιορίζονται σε 4 χρόνια βουλευτικής θητείας, αλλά έθεσε ζητήματα για τις δεκαετίες που έρχονται στον Τουρισμό.
2) Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που πολιτικός της Κεφαλονιάς, όχι μόνο διαπιστώνει το πρόβλημα αλλά προτείνει λύσεις – λύσεις πρακτικές και ρεαλιστικές οι οποίες εστιάζονται και στους νέους των νησιών μας.
3) Επιτέλους κάποιος θίγει το θέμα της ενότητας και του ανταγωνισμού μέσα στο νησί μας. Ο Λυκούδης δεν θυμίζει πολιτικό που αρκείται σε ευχολόγια. Έθιξε το πρόβλημα, τόνισε τις συνέπειές του και έδωσε το στίγμα του για μία νέα νοοτροπία στον Τουρισμό. Τη νοοτροπία της ομάδας και την ενότητας των Κεφαλλονιτών.
Η φρεσκάδα του Χαράλαμπου Λυκούδη σαν νέος πολιτικός είναι ίσως αυτό που ζητά η Κεφαλονιά & η Ιθάκη χρόνια τώρα. Οι νέες ιδέες του, που ξεφεύγουν από τα γνωστά κλισέ της πολιτικής ζωής μπορεί να φέρουν επιτέλους την ανανέωση που τόσο χρειάζονται τα νησιά μας.

Ας θυμηθούμε τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ για τον τουρισμό στα νησιά μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer