Αρνήθηκε η επιτροπή ονοματοδοσίας την πρόταση να λάβει το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ένας δρόμος του Αργοστολίου.
ΣΟΚ: Μεγίστη Προσβολή για το Γεράσιμο Αρσένη
Πολιτική
13/11/2013 | 13:11

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Κεφαλονιά καθώς απ΄ότι φαίνεται η οικονομική κρίση αρχίζει και δημιουργεί παρενέργειες σε όλους τους τομείς, ειδικότερα όταν τέθηκε στην επιτροπή ονοματοδοσίας η πρόταση να λάβει το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ένας δρόμος του Αργοστολίου λόγω της πολύχρονης και ποικιλότροπης προσφοράς του στο νησί, τρία μέλη της επιτροπής, δηλαδή ο εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης κ. Γεράσιμος Ανδρεάτος και οι καθηγήτριες κ.κ. Κουμαριώτη και Κυπριώτη, αρνήθηκαν να ψηφίσουν με το σκεπτικό ότι «δεν είναι εποχή για να τιμώνται πολιτικοί», ότι «ο Αρσένης είναι ακόμα εν ζωή» και άλλα ανάλογα.

Αντίθετα οι εκπρόσωποι του Δήμου Κεφαλλονιάς, δηλαδή ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, τοποθετήθηκαν με θέρμη υπέρ της πρότασης να τιμηθεί ο Γεράσιμος Αρσένης, χωρίς όρους και αστερίσκους. Όπως γίνεται αντιληπτό, η στάση των δύο καθηγητριών και του κ. Ανδρεάτου, δημιουργούν μείζον ηθικό θέμα αφού ο Γεράσιμος Αρσένης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των Κεφαλονιτών θεωρείται ένα πρόσωπο που έχει στηρίξει όσο λίγα τον τόπο καταγωγής του.

Η υπόθεση μάλιστα λαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις, αν σκεφτούμε ότι ο εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης κ. Ανδρεάτος, στο παρελθόν είχε υπάρξει υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του πρώην Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Διονύση Γεωργάτου.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε ότι είναι απαράδεκτο κάποιοι να μην αντιλαμβάνονται το μέγεθος και την προσωπικότητα του Γεράσιμου Αρσένη και αξίζουν όντως συγχαρητήρια στους εκπροσώπους του Δήμου Κεφαλλονιάς που στάθηκαν στο ύψος τους.

loukakatseli_gerasimosarsenis

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer