Συνεχίζει την κατηφορική και μοναχική πορεία του ο κ. Σπύρου, επιμένοντας σε ανακρίβειες για το ΕΣΠΑ, αναμασώντας τετριμμένα κλισέ και ιδεολοψίες,.
Σκληρή κόντρα Θόδωρου – Σπύρου με λίγο… Πλούταρχο!
Πολιτική
26/01/2016 | 09:37

Συνεχίζει την κατηφορική και μοναχική πορεία του ο κ. Σπύρου, επιμένοντας σε ανακρίβειες για το ΕΣΠΑ, αναμασώντας τετριμμένα κλισέ και ιδεολοψίες,. Άλλωστε τα ίδια περίπου δηλώνει σε κάθε ευκαιρία στις πολυπληθείς εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δεν θα του κάναμε το χατήρι να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί του, αν δεν θεωρούσαμε εξόχως σημαντικό το θέμα των έργων που επί ημερών του κ. Σπύρου απεντάχθηκαν, την κακοδιαχείριση που διαπιστώθηκε στην ΕΤΙΝ, τις ευκαιρίες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που άφησε ανεκμετάλλευτες, τα κονδύλια που χάθηκαν από διασυνοριακά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Ο κ. Σπύρου πριν μας «κουνήσει το δάκτυλο» ως εξαίρετος μαθητής της προσφιλούς του «κυρίας δασκάλας» Ανγκέλας Μέρκελ (για να θυμηθούμε και το πρόσφατο παρελθόν του κ. Σπύρου και τα εγκωμιαστικά του σχόλια για την Γερμανίδα Καγκελάριο) θα έπρεπε να απαντήσει για τα πεπραγμένα της θητείας του στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Αυτά τα ερωτήματα ο κ. Σπύρου είτε αδυνατεί είτε δεν επιθυμεί να τα απαντήσει.

Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε τον κ. Σπύρου στην ακατάσχετη αοριστολογία, θα απαντήσουμε άλλωστε στην επερώτησή του στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016.

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε με τον κ. Σπύρου είναι με το απόσπασμα του Πλούταρχου, το οποίο όμως δεν παραθέτει ολοκληρωμένο. «Τοις πονηροίς ουκ έξεστιν άρχειν και τοις αγαθοίς ουκ έξεστιν μη άρχειν», δηλαδή … «στους κακούς δεν επιτρέπεται να ασκούν εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται να μη την ασκούν».

Κι αυτό φρόντισαν οι πολίτες των Ιονίων Νήσων να διορθώσουν στις τελευταίες εκλογές.

Κρίμα, που ο κ. Σπύρου δεν εννοεί να το πάρει απόφαση….

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer