Στο πλαίσιο του συμποσίου τιμήθηκε για την προσφορά του ο Νίκος Μοσχονάς, Ιστορικός, Ομότιμος διευθυντής Ερευνών Εθνικού Ιδρύματος - ΕΙΕ, για την προσφορά του και το έργο του
Σημαντικές παρουσίες στο 15ο Επιστημονικό Συμπόσιο του ΙΚΙ
Κοινωνία
02/07/2016 | 19:00

Της Γιάννας Κουλουμπή

Ξεκίνησε νωρίς το πρωί η πρώτη συνεδρία του 15ου Επιστημονικού Συνεδρίου από το Ίδρυμα Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ) με θέμα “Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ”.

Την έναρξη έκανε ο κ. Ηλίας Μπεριάτος, καθηγητής Χωροταξικού – Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενώ χαιρετισμό έκανε ο κ. Ευάγγελος Κεκάτος από την πλευρά του Δημού Κεφαλλονιάς. iki-4

Σημαντικοί ομιλητές έδωσαν το παρόν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του συμποσίου, όπως η Γεωργία Σπηλιοπούλου, Αρχιτέκτων ΑΠΘ, MSc UCL, ο Ανδρέας Μαριάτος, εκπρ. ΣΑΔΑΣ _ΠΕΑ, η Ιουλία Παπαευτυχίου, Αρχιτέκτων, διδάκτωρ ΕΜΠ, η Μάνια Μπεριάτου, αρχιτέκτων – πολεοδόμος, υπ. διδάκτωρ ΕΜΠ,η Ελισάβετ Τραυλού, αρχιτέκτων, υπ. διδάκτωρ ΕΜΠ κ.α.

Στο πλαίσιο του συμποσίου τιμήθηκε για την προσφορά του ο κ. Νίκος Μοσχονάς, Ιστορικός, Ομότιμος διευθυντής Ερευνών Εθνικού Ιδρύματος – ΕΙΕ, για την προσφορά του και το έργο του.

Η πρώτη μέρα του συμποσίου ολοκληρώθηκε με συζήτηση σχετικά με την αρχιτεκτονική και την πολεοδομία στην Ελλάδα της κρίσης, με συντονιστή τον κ. Μπεριάτο. Αύριο ολοκληρώνεται με περιήγηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε αξιοθέατα του νησιού μας.

iki iki-2 iki-3 iki-5 iki-6 iki-7 iki-9 iki-10 iki-11 iki-12 iki-13

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer