Λύση υπάρχει: Να τολμήσουμε επιτέλους να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας, τα νησιά μας και την χώρα μας και όλοι μαζί, ενωμένοι, να τινάξουμε από πάνω μας εκείνους που θέλουν να λιώσουμε μέσα στην φτώχια.
Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε το ΕΠΑΜ
Πολιτική
11/09/2015 | 13:06

Αγαπητοί συμπατριώτες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη,
Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος βουλευτής του «Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου» (Ε.ΠΑ.Μ.), του μοναδικού πολιτικού σχηματισμού, που μας καλεί όλους, ανεξάρτητα από ιδεολογίες, να αγωνιστούμε για μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα.
Δεν είμαι «επαγγελματίας» πολιτικός. Όλοι στο Ε.ΠΑ.Μ. είμαστε απλοί, καθημερινοί πολίτες, μακριά από φιλοδοξίες για αξιώματα και καριέρες. Αποφάσισα όμως να θέσω υποψηφιότητα, γιατί δεν αντέχω άλλο να βλέπω τα νησιά μας και όλη την Ελλάδα να βουλιάζουν στην ντροπή και την φτώχια. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τον κόπο μου να πηγαίνει χαμένος, για την εξόφληση ανύπαρκτων δανείων που οι «εταίροι» μας φόρτωσαν άδικα στις πλάτες μας. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τους πολιτικούς του συστήματος να μας κοροϊδεύουν και εμείς να τους ψηφίζουμε πάλι και πάλι, με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
Λύση υπάρχει: Να τολμήσουμε επιτέλους να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας, τα νησιά μας και την χώρα μας και όλοι μαζί, ενωμένοι, να τινάξουμε από πάνω μας εκείνους που θέλουν να λιώσουμε μέσα στην φτώχια εμείς, για να τζογάρουν αυτοί στα χρηματιστήρια, με το αγαπημένο τους ευρώ.
Όλοι μαζί μπορούμε. Δώστε στο Ε.ΠΑ.Μ. την ευκαιρία να το αποδείξει.
Μαρίνος Φωτεινάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer