Πάνω από 90 φίλοι και στελέχη της ΝΔ έδωσαν το παρών στα «Δελφίνια» το Σάββατο το βράδυ. Οργανωτής της μεγάλης συγκέντρωσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες.
«Σεισμός» στη Σάμη από τη «καλέστρα» του Παπαδάτου
Πολιτική
22/03/2011 | 07:00

Ο Παύλος Παπαδάτος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στο φιλικό κάλεσμα, μίλησε για τη  πορεία του όλα αυτά τα χρόνια κοινωνικά και επιχειρηματικά τονίζοντας ότι, ”έχω πάθος για τη Κεφαλονιά”. Επίσης, τόνισε ότι έχει συναντηθεί με το Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος και του ζήτησε να «κατέβει» υποψήφιος στη Κεφαλονιά. Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που είχαν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες, και θέλουν το Παύλο Παπαδάτο να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στο νομό μας.

papadatos1

Στο σύναξη βρέθηκαν περίπου 90 άτομα εκ των οποίων, οι Αντιδήμαρχοι Σάμης Σπύρος Κουνάδης και Ερίσσου Δ. Πυλαρινός , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Φιοραβάντες, Δ Κοκκόσης, Θ. Καβαλλιεράτος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σάμης Γιάννης Κόκκαλης, ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Σάμης Μάκης Παπαδάτος, αλλά και ο συνονόματος Πρόεδρος Πυλαρου και πολλά πολιτικά στελέχη του ευρύτερου Πολιτικού χώρου. Το Παύλο, προσφώνησε ο Δημήτρης Φιοραβάντες: “Ο Παύλος είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος , λατρεύει τη Κεφαλονιά και στο πρόσωπο του βλέπουμε όλοι τον μελλοντικό Βουλευτή που μπορεί αν βοηθήσει το νησί να ξεφύγει από τη μετριότητα”.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

papadatos2

papadatos3

papadatos4

papadatos5

papadatos6

papadatos7

papadatos8

papadatos9

papadatos10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer