Θρησκευτική, Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία λένε το ύστατο χαίρε σε ένα μεγάλο Ιεράρχη.
Σήμερα το τελευταίο «Αντίο»
Εκκλησία
24/06/2015 | 08:34

Η Κεφαλληνιακή γη θα «αγκαλιάσει» για πάντα σήμερα τον αγαπημένο παπά όλων των Κεφαλλονιτών, τον Γεράσιμο Φωκά, τον αδελφό, τον Δεσπότη, τον Άγιο άνθρωπο με τα πλουσιοπάροχα χαρίσματα του. Στη 1 το μεσημέρι, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Ionian, μέσω αυτού και από το e-kefalonia, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου. Η ταφή του, μάλιστα, θα γίνει δίπλα ακριβώς από το σημείο που είχε ταφεί πρόσφατα και ο Μακαριστός Μητροπολίτης Κυρός Σπυρίδων.
Κλειστές και σήμερα θα είναι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες του νησιού ενώ τα καταστήματα του Αργοστολίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω πένθους, από τις 13:00 έως 15:00, για να μπορέσουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμου.
Να θυμίσουμε ότι για την εξυπηρέτηση του κόσμου το ΚΤΕΛ θα εκτελεί από τον κεντρικό του σταθμό στο Αργοστόλι δωρεάν δρομολόγια από τις 10 το πρωί προς τη Μονή του Αγίου Γερασίμου. Μετά από πρωτοβουλία ιερέων πούλμαν θα ξεκινήσουν και από το Ληξούρι στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα.
Τέλος, με ανακοίνωση της, η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας παρακαλεί όσοι επιθυμούν αντί κατάθεσης στεφάνου στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη, να ενισχύσουν το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο. monasthri_gerasimos (8)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer