Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της Παλικής εγκαλεί τον δήμαρχο να λάβει πρωτοβουλίες για τις πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΔΣ.
Ρουχωτάς: «Πότε θα δείξει τη πόρτα της εξόδου ο Δήμαρχος στον Ανουσάκη»;
Πολιτική
04/11/2013 | 08:30

Έχει παρέλθει περίπου μία εβδμάδα απο την 2η  Οκτωβρίου οπότε με  ανακοίνωση του, που δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2013, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Σπύρος Κουνάδης δήλωσε αυτολεξεί μεταξύ άλλων οτι  ” κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου που αφορούσε τη στέγαση της οικογενείας….απουσίαζα και ως εκ τούτου δεν συμμετείχα στην ψηφοφορία” χωρίς καμία αντίδραση εκ μέρους τόσο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του Δημάρχου Κεφαλλονιάς.
Ο κ Κουνάδης είναι ο τρίτος Δημοτικός Σύμβουλος που δηλώνει οτι απουσίαζε κατά την επίμαχή ψηφοφορία, ενώ είχαν προηγηθεί με δηλώσεις τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Β Καμπίτσης και Α Μοσχονάς οι οποίοι επίσης δήλωσαν οτι δεν παρευρίσκοντο στην επίμαχη ψηφοφορία της 25ης Οκτωβρίου.
¨Ομως και οι τρείς ως άνω Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν προσμετρηθεί, με απίστευτο θράσος,  από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως παρόντες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου  και ως θετικώς ψηφίζοντες την δωρεάν παραχώρηση του οικήματος.
Επίσης την 25η Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Ε Θεοφιλάτος συνελήφθη ψευδόμενος ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού την ώρα που επιζητούσε την ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου για να παραχωρήσει δωρεάν το Δημοτικό οίκημα, είχε ήδη προ πολλού εγκαταστήσει σε αυτό τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Από την όλη ιστορία το κορυφαίο ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ θέμα το οποίο δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει ατιμώρητο, είναι η υφαρπαγή των ψήφων  του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο από τον Αντιδήμαρχο  Ε Θεοφιλάτο όσο και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου  Νίκο Ανουσάκη.
Επειδή το πολιτικό ανάστημα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου απο τα τρία ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΆ  χαστούκια των Δημοτικών Συμβούλων κκ Σπύρου Κουνάδη, Βασίλη Καμπίτση, και Αλέξανδρου Μοσχονά, είναι πλέον ανύπαρκτο, περιμένω απο τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση να του δείξει την πόρτα της εξόδου απο το Δημοτικό Συμβούλιο, διαφορετικά και αυτός θα “αλφαδιαστεί” για μία ακόμη φορά με τις απαράδεκτες πολιτικές πρακτικές του προέδρου του.
Η κοινωνία του Νησιού μας  πρέπει να εστιάσει την προσοχή της στις πολιτικές πρακτικές που ανερυθρίαστα πλέον ακολουθούν για μια χούφτα ψήφους ορισμένοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας (και είμαι υποχρεωμένος στο σημείο αυτό να συγχαρώ τους κκ Κουνάδη Καμπίτση και Μοσχονά για την ειλικρίνεια τους στο συγκεκριμένο θέμα) και να μην αποπροσανατολιστεί από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις της  κοινωνίας  του Ληξουριού για τις οποίες, όπως έγραψα και σε προηγούμενο δελτίο τύπου, το συγκεκριμένο περιστατικό απλώς απετέλεσε την σταγόνα για να ξεχειλίσει η οργή της για την όλη πολιτική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής απέναντί της.
Είναι ώρα να απομονώσουμε όλους αυτούς που από το βάρος των πράξεων τους έχουν μεταβληθεί σε  πολιτικούς πυγμαίους επιζήμιους για τον τόπο.
rouxwtas

Ληξούρι  31 Οκτωβρίου 2013
Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κεφαλλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer