Δύο φιλέτα του Δήμου Κεφαλονιάς διαβιβάζονται για πώληση στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων σύμφωνα με τη λίστα 300 ακινήτων του Δημοσίου, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Πωλούνται δυο “φιλέτα” του Δήμου Κεφαλλονιάς
Πολιτική
10/05/2013 | 10:51

Δύο φιλέτα του Δήμου Κεφαλονιάς διαβιβάζονται για πώληση στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (TAIΠEΔ), σύμφωνα με τη λίστα 300 ακινήτων του Δημοσίου, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πρόκειται για ένα ακίνητο 68.450 τ.μ. στο Τραπεζάκι Μουσάτων κι’ ένα ακίνητο 6.523 τ.μ. στο Αργοστόλι, που φέρει την ονομασία «Γη με Κτίσμα» (πληροφορίες ανέφεραν χθες βράδυ ότι πρόκειται μάλλον για την περιοχή πρώην «Υπαλληλικά», πάνω απ’ το Κολυμβητήριο).

O πρόεδρος του TAIΠEΔ κ. Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος βρίσκεται στο Μόναχο για την Ημερίδα των Βιομηχάνων της Γερμανίας που γίνεται υπό την αιγίδα της Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, ερωτηθείς για το θέμα χθες βράδυ από τον «Η», είπε ότι θα τοποθετηθεί όταν ενημερωθεί επαρκώς.

Το δύο τοπικά αναφερόμενα ακίνητα στο ΦΕΚ μεταβιβάστηκαν στο TAIΠEΔ, στα πλαίσια του «Προγράμματος Αποκρατικοποίησης» μετά από εισήγηση του υπουργού Οικονομικών.

• Για το ακίνητο στο Τραπεζάκι στο ΦΕΚ αναφέρονται τα εξής:

Μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής του Δημοσίου Α.Ε.» κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το ακίνητο εκτάσεως 68.450 τ.μ., με όλα τα συστατικά, παραρτήματα και παρακολουθήματα αυτού, στη θέση Τραπεζάκι της περιοχής Μουσάτα του Δήμου Κεφαλονιάς στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το οποίο ανήκει στην κυριότητα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και τελεί υπό τη διοίκηση και διαχείριση της «Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.», και το οποίο απεικονίζεται με τα περιμετρικά αλφαβητικά στοιχεία Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε, Ζ, Η, …, Τ, Υ, Φ, Α’ στο από 02.1964 τοπογραφικό διάγραμμα σε κλίμακα 1:500 που συνέταξε ο Μ. Βαγγελάτος και το οποίο δημοσιεύεται σε φωτοσμίκρυνση με την παρούσα απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Εξαιρούνται ρητά από την κατά τα ανωτέρω μεταβίβαση στην ανώνυμη εταιρεία ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. οι εκτάσεις του αιγιαλού και της παραλίας που βρίσκονται έμπροσθεν του ακινήτου.

• Για το ακίνητο στο Αργοστόλι, στο ΦΕΚ αναφέρονται:

Νομός Κεφαλονιάς, Δήμος Κεφαλονιάς, Πόλη Αργοστόλι έκταση 6.523 τ.μ. Γη με Κτίσμα.

Πηγή: “Ημερήσιος”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer