Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ζακύνθου!
Πρώτος και καλύτερος ο ΑΣΚ
Μπάσκετ
11/01/2015 | 21:40

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς πρώτο και καλύτερο στο πρωτάθλημα της Α2’ ΕΣΚΑ-Η!

Η ομάδα μας πέτυχε άλλη μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη αυτή τη φορά επί της Ζακύνθου/Φιόρο του Λεβάντε με 67 – 60 και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην 1η θέση της βαθμολογίας και με διαφορά δύο βαθμών από τον δεύτερο!

Ο ΑΣΚ πήρε από την αρχή ξεκάθαρο προβάδισμα, δημιουργώντας και διψήφια διαφορά!

Στην επανάληψη η ομάδα της Ζακύνθου προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το πάθος και η συγκέντρωση των παικτών του Λεωνίδα Παπαδάτου, δεν επέτρεψε τίποτε άλλο παρά να κλείσει η Ζάκυνθος τον αγώνα με μικρή διαφορά!

Πρώτος σκόρερ του ΑΣΚ ήταν ο Βαλλιανάτος με 21 πόντους, από κοντά ο Αραβαντινός με 18, ενώ όσοι αγωνίστηκαν προσέφεραν τα μέγιστα για την επίτευξη της 12ης νίκης σε 13 αγώνες στην κατηγορία!

Την επόμενη εβδομάδα ο ΑΣΚ υποδέχεται στο Αργοστόλι στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου την ΕΑΠ, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση και απειλεί.

Ως διοίκηση του ΑΣΚ ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξη του και τους περιμένουμε ακόμα πιο δυνατούς και κοντά μας στα παιχνίδια του 2ου γύρου που θα κρίνουν την άνοδο της ομάδας μας στην Α2.

Σίγουρα οι παίκτες θα συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια που έχουν ξεκινήσεις, προσφέροντας ακόμα καλύτερο θέαμα.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του ΑΣΚ, σας ενημερώνουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε το εσωτερικό Αναπτυξιακό πρωταθλήματά του ΑΣΚ στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» που θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο.

Δεκάλεπτα: 12-30, 27-44, 39-53, 60-67
Διαιτητές: Μπούσιας
Ζάκυνθος (Φιόρο του Λεβάντε): (Στάθης) Βισβάρδης 2, Κομματάς 10 (1), Τσίντζιρας 8 (2), Βαρβαργίγος 14 (1), Πορταλάκης 15 (1), Μάργαρης 8, Γιατράς 3 (1).

ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Κανούτας 2, Σαρρής 5, Μπαχός 17 (3), Χατζής 4, Χρηστάτος, Καραπέτσας, Αραβαντινός 18 (2), Βαλλιανάτος 21, Αγγελάτος, Καβαλλιεράτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer