Ο ΑΣΚ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εκτός έδρας στην παράταση την πολύ ισχυρή ομάδα από τα Ροϊτικα.
ΑΣΚ: Μεγάλη μάχη στο κλειστό την Κυριακή κόντρα στην Ε.Α.Π.
Μπάσκετ
16/01/2015 | 10:30

Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι περιμένει τον πρωτοπόρο Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά στην πρεμιέρα του τον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδας μας, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο, εντούτοις χρειάζεται πολύ προσοχή στην αναμέτρηση της Κυριακής 16 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ., όπου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» θα υποδεχθεί την Ε.Α.Π. που τον καταδιώκει από την 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, έχουν δείξει σπουδαία πράγματα στον πρώτο γύρο και θα επιδιώξουν να κινηθούν σε ανάλογα υψηλά επίπεδα και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΑΣΚ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εκτός έδρας στην παράταση την πολύ ισχυρή ομάδα από τα Ροϊτικα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα πρέπει να βρεθούν στο κλειστό και να στηρίξουν την προσπάθεια για άνοδο της Κεφαλονιάς στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του ΑΣΚ, σας ενημερώνουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το εσωτερικό Αναπτυξιακό πρωταθλήματά του ΑΣΚ που θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο.

Τέλος, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία συνεχίζουν τις από κοινού προπονήσεις τους και την προετοιμασία για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, το Παιδικό και Εφηβικό τμήμα του ΑΣΚ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer