η Οικογένεια του Τουρισμού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτας της την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος».
Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Επιτροπής Τουρισμού
Τουρισμός
12/01/2016 | 17:52

Σε εορταστικό κλίμα, με την συμμετοχή κορυφαίων Εκπροσώπων της Πολιτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας του Νησιού, Φορέων του Τουρισμού, Στελεχών, Επαγγελματιών, Παραγόντων της Τουριστικής Βιομηχανίας, Μελών και Φίλων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς , η Οικογένεια του Τουρισμού, με οικοδεσπότες τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρο Κουρή – Κορκό έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτας της την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», Αντίοχου Ευαγγελάτου.
Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Σπύρος Γαλιατσάτος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Σουζάνα Πεφάνη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Λειβαθούς κ.Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Α/Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ.Γεώργος Κατσιβέλης , Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, ο Λιμενάρχης , Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ.Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. κ.Ανδρέας Παντελιός, ο Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη κ. Κώστας Πρέντζας, η Αρχηγός του 1ου Σώματος Προσκόπων κ.Ισμήνη Κρεμμύδα, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Μπαγιώκης, ο Πρόεδρος των Ρωσόφωνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Ευγένιος Αβδίκωφ, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Γνώση – Πανόραμα» κ.Βίρνα Κολαίτη και πολλοί άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.
Χαιρετισμό απέστειλαν εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων η κ.Κωνσταντίνα Χαρίτου, δεδομένης της απουσίας στο εξωτερικό του Προέδρου κ.Γεράσιμου Τιμοθεάτου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης κ.Χρίστος Καμπανός και το Μέλος της Επιτροπής κ.Βάσω Κουλουμπαρίτση.
Τη Βασιλόπιτα, που προσέφερε ευγενώς ο Επιχειρηματίας κ.Ευάγγελος Κουνάδης , ιδιοκτήτης του Premier, ευλόγησε, ως Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ.Δημητρίου ο Αρχιμανδρίτης π.Φώτιος Γαβριελάτος μετά του Πατρός Γεωργίου – Άνθιμου Καλαρίτη, ενώ την Εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας του Νησιού Αιδεσιμότατος π.Σιμονέλ Μπουάνκις.
Την Εκδήλωση πλαισίωσε μελωδικά, τόσο με Ψαλμούς όσο και Εορταστικούς Ύμνους και τραγούδια, μέρος της Χορωδίας Λειβαθούς με Μαέστρο τον κ.Βασίλη Καλογηρά.
Επιγραμματικά ευστόχως επισημάνθηκαν από τους Επισήμους που απηύθυναν Χαιρετισμό:
– η επιβεβαιωμένα άριστη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας (κ.Δρακουλόγκωνας).
– ο Τουρισμός αποτελεί μία εκ των κορυφαίων προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής (κ.Παρίσης).
– η στοχευμένη προβολή στα διεθνή ΜΜΕ, με έμφαση στην προώθηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας (κ.Γαλιατσάτος).
– η μεγάλη σημασία της περαιτέρω ανάπτυξης της Θρησκευτικής Περιήγησης (π.Φώτιος).
– ο πρωταρχικός ρόλος της διακριτικής αστυνόμευσης για την εξασφάλιση κλίματος ασφάλειας στους χιλιάδες Επιβάτες και Επισκέπτες (κ.Αγγελόπουλος).
– η άριστη απόδοση του Λιμενικού Σώματος στη διαχείριση 100 και πλέον μέγα-Κρουαζιεροπλοίων τη σεζόν (κ.Καλιτσουνάκης).
– η μεγάλη σημασία της στενής σύνδεσης του Πολιτισμού με τον Τουρισμό (κ.Κατσιβέλης).
– η συμβολή του εμπορικού κόσμου στη διεύρυνση χρονικά της τουριστικής περιόδου (κ.Πρέντζας).
– η στήριξη της Τρίτης ηλικίας σε θέματα κινητικότητας και προσβασιμότητας (κ.Κολαίτη).
Ακολούθως ο κ.Κεκάτος σε power point, που επιμελήθηκε η κ.Κατερίνα Ανδρεάτου, παρουσίασε συνοπτικά τον απολογισμό των δράσεων της Τουριστικής προβολής σε Ελλάδα και εξωτερικό για το 2015, με έμφαση στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του Τουρισμού Κρουαζιέρας και των πλούσιων εναλλακτικών μορφών Τουρισμού που παρέχει η Κεφαλονιά, ενώ επεσήμανε τις προτεραιότητες της Τουριστικής Επιτροπής για το 2016.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος, εκφράζοντας τις ευχές του για υγιή και δημιουργική νέα χρονιά, ευχαρίστησε, όλους τους Λειτουργούς των ΜΜΕ, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ.Αγγελο Κωνσταντάκη και τους εργαζόμενους στο Θέατρο για τη διαρκή και πάντα πρόθυμη και αποδοτική συνεργασία τους, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση, τον κ.Κουνάδη για την ευγενική προσφορά του και τον κ.Καλογηρά με τη Χορωδία του.

touristikh_epitroph_ touristikh_epitroph_ (2) touristikh_epitroph_ (3) touristikh_epitroph_ (4) touristikh_epitroph_ (5) touristikh_epitroph_ (6) touristikh_epitroph_ (7) touristikh_epitroph_

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer