Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 2» καθώς επίσης και άλλες διασημότητες της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Τρίτης παρακολούθησαν την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Νία Βαρντάλος.
Πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά 2» στη Νέα Υόρκη
 Ομογένεια
17/03/2016 | 08:38

Επιμέλεια: Μαρία Χριστοφοράτος

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 2» καθώς επίσης και άλλες διασημότητες της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Τρίτης παρακολούθησαν την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Νία Βαρντάλος. Η προβολή έγινε στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΑMC Loews στην Πλατεία Λίνκολν του Μανχάταν και οι θεατές είχαν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με την Νία Βαρντάλος, με τον Τομ Χανκς, την Ρίτα Γουίλσον τον Τζον Κορμπέτ και την μεγάλη οικογένεια του Γκας και Μαρίας Πορτοκάλου.

Η ταινία «My Big Fat Weeding-2» ανήμερα της 195ης επετείου της Ελληνικής Ανεξαρτησίας σε όλα τα κινηματοθέατρα της Αμερικής και οι πρωταγωνιστές ευελπιστούν ότι θα έχει την ίδια επιτυχία που είχε προδέκα τεσσάρων ετών η αρχική ομώνυμη ταινία.

Ο Νίκος Κατσόρης, συγγραφέας της παιδικής σειράς «Λουκούμι» και πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της πρεμιέρας και για την παρουσία των πρωταγωνιστών σ’ αυτή. Παράλληλα, τόνισε ότι το ενδιαφέρον της Ομογένειας είναι μεγάλο και ότι την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Μαρτίου θα προβάλλουν την ταινία στο εν λόγω αμφιθέατρο και ότι έχουν ήδη εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Ομογένειας τόνισε ότι συνεργάζονται με την Εθνική Φιλόπτωχο και με την πρόεδρό της Μαρία Λόγκος ούτως ώστε οι Ελληνορθόδοξες κοινότητες να συνδυάσουν την προβολή των ταινιών με ερανικές εκδηλώσεις για το φιλανθρωπικό έργο και για τις κοινότητες.

Ο κ. Κατσόρης επεσήμανε ότι η Νία Βαρντάλος έχει προσφέρει πολλά στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα και ότι η νέα ταινία είναι εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη και ότι εκπέμπει επίκαιρα μηνύματα για την Ομογένεια.

Οσον αφορά την προβολή της 23ης Μαρτίου τόνισε ότι θα είναι παρούσα και η Νία Βαρντάλος και ότι μετά την προβολή θα μιλήσει και θα απαντήσει στα ερωτήματα του ακροατηρίου.

Η Νία Βαρντάλος προ δέκα ημερών παρέστη στην προβολή της ταινίας στη Μελβούρνη και παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Η πρώτη ταινία μου έκλεισε, με την Τούλα να γίνεται μαμά. Δεν μπορώ να γράψω για κάτι που δεν ξέρω, άρα, δεν μπορούσα να γράψω τη συνέχεια» είπε, εξομολογούμενη ότι είχε εξαντληθεί ψυχολογικά από τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα.

«Ολη μου η προσοχή, καθώς και του συντρόφου μου ήταν στραμμένη στο να αποκτήσουμε παιδί. Οταν πια η κόρη μας μπήκε στη ζωή μας, όλα άλλαξαν. Ξαναβρήκα το νόημα, ξαναβρήκα τον εαυτό μου και ήμουν έτοιμη να επιστρέψω πιο δυναμικά από ποτέ».

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο μέχρι να προσαρμοστεί η κόρη μας και δεν μετάνιωσα ποτέ ούτε για μια στιγμή, όπως εξηγώ και στο βιβλίο μου ‘Instant Mom’».
«Σε ό,τι αφορά τα κοινά χαρακτηριστικά μου με την Τούλα, αν και στην πρώτη ταινία ένιωθα ότι ενσαρκώνω απλώς έναν χαρακτήρα, τώρα θα παραδεχθώ, ότι, ναι, είμαι η Τούλα, είμαι η μάνα μου, είμαι η τυπική Ελληνίδα μάνα», είπε.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer