Θα είναι μια χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι και ένας ανέξοδος τρόπος προβολής της Κεφαλονιάς στην πατρίδα του ζευγαριού που σημειωτέον δεν είναι Ελληνες.
Που ζήτησαν να παντρευτούν δύο ερωτευμένοι στη Κεφαλονιά;
Κοινωνία
30/03/2011 | 08:09

Η προσπάθεια του καθενός από μας να εξυμνεί την ζωή, τον έρωτα, το πάθος, ανακαλύπτοντας την ομορφιά που έχει η πανσέληνος, το ηλιοβασίλεμα, το ανοιξιάτικο πρωινό, είναι κατακριτέα από  μερικούς, από αυτούς που απλά έχουν χάσει αυτήν την ικανότητα  γιατί είναι βυθισμένοι στην  καθημερινότητα και στα  δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν γύρω τους.

Εκτός όμως από αυτούς τους μερικούς, υπάρχουν και οι άλλοι, όλοι αυτοί που προσπαθούν  να δουν την καθημερινότητα και από την άλλη την πιο φωτεινή της πλευρά.

Ο ρομαντισμός δεν είναι ντροπή ειναι στάση ζωής και η  θάλασσα αποτελεί  ονειρεμένο φόντο για μια ρομαντική στιγμή.

Μάλλον αυτό σκέφτηκε και  το ζευγάρι που αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, εδώ στην πατρίδα μας την Κεφαλονιά , μαντέψτε όμως  πού….;

Μα στο φανάρι του Αργοστολίου.

Ζήτησε λοιπόν από το λιμενικό ταμείο να του δώσει την σχετική άδεια, προκειμένου να τοποθετήσει  εξέδρα και καθίσματα για τις ανάγκες του γάμου, τα οποία βεβαίως μετά την λήξη της τελετής άμεσα θα αποσυρθούν.

Φυσικά η άδεια θα  δοθεί.

Θα είναι μια χαρούμενη στιγμή για το ζευγάρι και ένας ανέξοδος τρόπος προβολής της Κεφαλονιάς  στην πατρίδα του ζευγαριού που σημειωτέον δεν είναι  Ελληνες.

Πόσοι άραγε ανέξοδοι τρόποι προβολής υπάρχουν που δεν τους έχουμε σκεφτεί;

fanari

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer