Συναντήσαμε πολλούς Κεφαλλονίτες μεταξύ αυτών την δικαστίνα μας Ελένη Βουτσίνα που τιμά με την παρουσία της κάθε ελληνική εκδήλωση.
Πολλοί ομογενείς στο παζάρι της εκκλησίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ στη Νέα Υόρκη
 Ομογένεια
02/10/2014 | 14:29

Της Μαρίας Χριστοφοράτος
Η Κοινότητα της εκκλησίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά παζάρι στο Port Washington Harbor.

omogeneis_arx_mixahl2
H παραλία ζωντάνεψε από χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν να απολαύουν τα εύγεστα ελληνικά φαγητά και γλύκα, να ακούσουν ζωντανή ελληνική μουσική, να απολαύσουν τα παιδιά της τρίτης γενιάς που ξέρουν να χορεύουν ελληνικούς χορούς, να κάνουν τα ψώνια τους στα διάφορα περιπτερά με ελληνικά δώρα και να χωρούν τα παιδιά και οι μεγάλοι το Λούνα Παρκ.

xristoforatos_voutsina
Συναντήσαμε πολλούς Κεφαλλονίτες μεταξύ αυτών την δικαστίνα μας Ελένη Βουτσίνα που τιμά με την παρουσία της κάθε ελληνική εκδήλωση. Αν και ο χρόνος της ελάχιστος λόγω του βεβαρημένου προγράμματος της.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα η κα Βουτσινά βρίσκεται εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για την επανεκλογή της στο δικαστικό αξίωμα. Παρόλα αυτά βρίσκει χρόνο να συμμετέχει στα ελληνικά πολιτιστικά δρώμενα. Χρέος όλων μας είναι να βοηθήσουμε με την ψήφο μας την τόσο αξιόλογη και σεμνή ομογενή Κεφαλλονίτισσα που προβάλει τον ελληνισμό μέσω της δράσης της στην Αμερικανική Κοινωνία που ζούμε.
Συγχαρητήρια στην κοινότητα και σε όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στην τόση μεγάλη επιτυχία του παζαριού.

omogeneis_arx_mixahl3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer