Δυστυχώς, ο Δήμος Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια αποκαρδιωτική εικόνα, στον τομέα της έγκυρης ενημέρωσης προς τους Κεφαλλονίτες αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.
Πολίτες Αγ. Θέκλης: «Είστε απαράδεκτοι κύριοι»
Κοινωνία
28/01/2014 | 23:34

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ:
Οι φήμες οργιάζουν και ο καθένας λέει και κάνει ότι θέλει, τα μεγάλα κανάλια κανιβαλίζουν την Κεφαλονιά στο όνομα της τηλεθέασης.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Δεν έχουμε επίσημη, ψύχραιμη, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση για το μέγεθος των καταστροφών, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε.

Δυστυχώς, ο Δήμος Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια αποκαρδιωτική εικόνα, στον τομέα της έγκυρης ενημέρωσης προς τους Κεφαλλονίτες αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο ζημιώνοντας ανεπανόρθωτα το νησί. Δεν έχουν ορίσει έναν εκπρόσωπο τύπου που θα ενημερώνει έγκυρα τα ΜΜΕ.
Που να την βρει αυτήν την οξυδέρκεια ο Δήμαρχος, αφού όλη την ώρα μιλάει στο κινητό. Με ποιόν άραγε; Αφού ο αρμόδιος Υπουργός είναι δίπλα του. Με το Σαμαρά;
Που είναι ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Έργων κ. Σολομός να μας ενημερώσει για την κατάσταση των υποδομών;
Που είναι ο Αντιδήμαρχος Κεκάτος να μας ενημερώσει για την κατάσταση των τουριστικών πόρων του νησιού όπως το Σπήλαιο της Μελισσάνης, η Δρογκαράτη, ο Μύρτος;
Που είναι η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου να μας ενημερώσει για την κατάσταση των λιμανιών μας; Είναι πολύ βαριά κουβέντα να λες ότι το Λιμάνι του Αργοστολίου είναι άχρηστο. Πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Αργοστολιώτη μια τέτοια κουβέντα;
Δήμαρχε, ξέρεις αν το Αεροδρόμιο είναι εντάξει; Ενημέρωσέ μας.
Που είναι οι Αντιδήμαρχοι να μας ενημερώσουν για την κατάσταση στις Δημοτικές τους Ενότητες; Ο κύριος Πυλαρινός, η κ. Αυγουστάτου, ο κ. Σαββαόγλου που είναι;
Χάος, ανοργανωσιά, αδράνεια, παράλυση, έλλειψη ικανότητας αντίδρασης. Η Δημοτική Αρχή άγετε και φέρετε χωρίς μπούσουλα, χωρίς ικανή ηγεσία. Πήγαν τους ηλικιομένους στις εγκαταστάσεις του Αγίου, στα Ομαλά, σε 1.000 μέτρα υψόμετρο χειμώνα καιρό χωρίς θέρμανση! Σαΐνια! Γλύτωσαν από το σεισμό οι ηλικιωμένοι, και θα πάνε από το κρύο!
Μόνο ένα, εκτός τόπου και χρόνου, δελτίο τύπου από το Μέγαρο βγήκε ότι, και καλά, «ο Δήμος αντέδρασε … με ευρωπαϊκό στιλ!!!». Τα γνωστά «σεσημασμένα» δελτία τύπου από τους γνωστούς κύκλους του Μεγάρου.
Τελείωσαν τα ψέματα Δήμαρχε. Ενημέρωσέ μας τι αιτήματα και τι διεκδικήσεις έθεσες αυτές τις ώρες στην κυβέρνησή σου, στον Υπουργό; Τι ζήτησες; Τα 100 χιλιάρικα δε φτάνουν ούτε για τσίχλες, είναι κοροϊδία.
Αγανακτισμένοι Πολίτες Αγίας Θέκλης

ag_theklhs

Η μετασεισμική Αγ. Θέκλη όπως την καταγράψαμε με τον φακό του e-kefalonia.net

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer