Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλουτίσει με νέα νησιά το περιουσιολόγιό του στο Ιόνιο.
Ποια νησάκια κοντά στον Σκορπιό «καλοβλέπει» ο Ριμπολόβλεφ;
Κοινωνία
24/03/2014 | 18:43

Ούτε χρόνος δεν πέρασε από την αγορά του Σκορπιού κι ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλουτίσει με νέα νησιά το περιουσιολόγιό του στο Ιόνιο.

Η μοναδική ομορφιά της περιοχής των Τηλεβοϊδων νήσων της Λευκαδίτικης «Πολυνησίας», φαίνεται να λειτούργησε καταλυτικά στην απόφασή του να περνά όλο και περισότερο χρόνο στον Σκορπιό που αγάπησε από την πρώτη κιόλας φορά που πάτησε το πόδι του στο νησί.

Ο Σκορπιός έχει μετατραπεί πλέον σε φρούριο, με υπερσύχρονες θερμικές κάμερες και περιφρουρείται απ’ ομάδες security νυχθημερόν σε στεριά και θάλασσα.

Πάραυτα από την πρώτη στιγμή, βλέποντας απέναντί του μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από το κύριο λιμάνι του νησιού το Σκορπίδι, ρώτησε τους ανθρώπους της συνοδείας του να μάθει το όνομα του ιδιοκτήτη. Το μικρό σε έκταση νησάκι βρίσκεται στα βόρεια του Σκορπιού και αποτελεί φυσική προέκταση του κόλπου που βρίσκεται το λιμάνι του Σκορπιού. Επιπλέον, η ασφάλεια του Σκορπιού από την πλευρά του μικρού νησιού είναι ευάλωτη.

Γι αυτό το νησί «καίγεται» ο Ριμπολόβλεφ και φέρεται από καιρό να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την απόκτησή του. Ιδιοκτήτης του μικρού νησιού κατά 50% αναφέρεται στην Βικιπαίδεια Έλληνας πολιτικός, γόνος μεγάλου δικηγόρου των Αθηνών.

Το δεύτερο νησί ανήκει κι αυτό διοικητικά στο Μεγανήσι, αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα οδηγηθεί προς πώληση και ήδη έχουμε δει κάποια δημοσιεύματα σχετικά στον τύπο. Πρόκειται για το νησάκι Θηλιά ιδιοκτησίας οικογένειας Κονιδάρη, για το οποίο έχει εκφράσει τον ενδιαφέρον του και ο επιστήθιος φίλος του μεγιστάνας, ονόματι Ποτάνιν. Ο Ρώσος μεγιστάνας δεν θα ήθελε επ’ ουδενί στην περιοχή γείτονα με «βαρύ» βιογραφικό, οπότε το όνομά του σίγουρα θα φιγουράρει στους αγοραστές, όταν οι ιδιοκτήτες το αποφασίσουν.

Βέβαια, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μας θέλουν τουλάχιστον για την Θηλιά να μην υπάρχει συμφωνία λόγω του ότι το τίμημα που προσφέρεται δεν κρίνεται ικανοποιητικό από πλευράς ιδιοκτητών.

skorpios

Πηγή: meganisinews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer