Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για απόπειρα δολοφονίας έξω από νυχτερινό κέντρο
Κοινωνία
24/03/2014 | 18:58

Συνελήφθησαν το πρωί στη Ζάκυνθο δύο Αλβανοί, 29 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος δύο  ιδιοκτητών κέντρου διασκέδασης στην ίδια περιοχή, καθώς και ενός ακόμα υπαλλήλου του καταστήματος.

Χθες τα ξημερώματα, στο Αργάσι Ζακύνθου, αρχικά οι δύο δράστες διαπληκτίστηκαν λεκτικά, με τους δύο ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης (26 και 31 ετών) και έναν 27χρονο υπάλληλό τους. Στη συνέχεια, οι δύο συλληφθέντες πυροβόλησαν επανειλημμένως και αδιακρίτως έξω από το κατάστημα, συγκεκριμένα ο 29χρονος με πιστόλι και ο 26χρονος χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον, ο 26χρονος δράστης τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου τον 27χρονο υπάλληλο, όταν εκείνος επιχείρησε να τους αφοπλίσει. Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο διασκέδασης, ο 29χρονος πυροβόλησε εκ νέου με την κυνηγετική καραμπίνα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος, προξενώντας σε αυτό μικρές υλικές ζημιές.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του περιστατικού εντοπίστηκαν τέσσερα φυσίγγια, δύο κάλυκες, καθώς και δύο συγκεντρωτήρες κυνηγετικού όπλου.

Οι δύο συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

police

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer