Δεν είχε προηγούμενο η αποδοχή από τους Κεφαλλονίτες στο κάλεσμα του νέου συμβουλίου.
Πλήθος κόσμου στο νέο ξεκίνημα της Αδελφότητας Αθηνών
Κοινωνία
22/11/2014 | 20:06

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας πραγματοποιήθηκε στην Παναγία την Ελευθερώτρια της Κηφισιάς θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και μνημόσυνο για τα κεκοιμημένα μέλη της. Γιατί όπως είπε και ο Πρόεδρος της Αδελφότητος π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης στο σύντομο λόγο του «Είναι απαραίτητο να επικαλούμεθα την ευλογία και τη χάρη του Θεού μας, την Παναγία μας, και ιδιαίτερα του προστάτη μας Άγιου Γεράσιμου στο ξεκίνημα κάθε νέας δραστηριότητας της ζωής μας».

adelfothta_eleutherwtria2
Την εκδήλωση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τίμησαν με τη παρουσία τους πλήθος συμπατριωτών μας και ανάμεσα τους διακρίναμε το Γ.Γ. Νέας Γενιάς κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο, τους αντιδημάρχους Κεφαλονιάς κ.κ. Διονύση Λυκούδη και Βαγγέλη Κεκάτο, τους Προέδρους των Κεφαλλονίτικων σωματείων κ. Βαγγέλη Σπαθή της Αδελφότητας Πειραιά, κ. Διονύση Κεκάτο του συλλόγου Κηφισιάς, κ. Μπάμπη Αναλυτη του συλλόγου Αγ. Θέκλης, τους καθηγητές κ. Γιάννη Μεταξά, τον κ. Διονύση Σπινέλη, τον κ. Γεράσιμο Μεταξά, τον κ. Κων/νο Αποστολόπουλο, την κα Ιουλία Μαράτου – Μαλαμίτση, τον κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια (Πρόεδρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων), εκ μέρους του Δήμου Κηφισιάς την κα Λάουρα Αλιπράντη, την κα Αντώνια Μπομπάκου εκ μέρους του Δήμου Νέας Ερυθραίας, τον πρώην Νομάρχη και τραπεζικό στέλεχος κ. Παναγή Μαρκάτο, την κα Αμαλία Μοσχονά εκ μέρους του ορφανοτροφείου Αργοστολίου, τον Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γεράσιμο Παραμερίτη, το νομικό σύμβουλο της Ιεράς Συνόδου κ. Αργύρη Πετρόπουλο, τον κ. Καρμίρη με τη σύζυγο του κα Σιμάτου, το δημοσιογράφο Σάββα Τσάση, τη συγγραφέα και ιστορικό μέλος της Αδελφότητας κα Διονυσία Πουλάκη – Κατεβάτη, την κα Ερασμία Αλβέρτη – Κολαΐτη, την κα Δώρα Βινιεράτου, τον κ. Παναγή Φωκά, τον  κ. Λιβιέρη Λιβιεράτο, τον παιδίατρο κ. Φώτη Χαλιώτη και πολλούς άλλους.

adelfothta_eleutherwtria13
Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο π. Υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να είναι στη μεγάλη καλέστρα του συλλόγου.
Με τον π. Νικόλαο συλλειτούργησαν οι συμπατριώτες μας ιερείς π. Παναγής Σβορώνος και π. Γεράσιμος Αγγελάτος. Ο δε πατήρ Νικόλαος μετέφερε στους εκλεκτούς προσκυνητές τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σπυρίδωνος και του συμπατριώτη μας Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου.

adelfothta_eleutherwtria81
Θα πρέπει να σημειώσουμε τη πολύ καλή απόδοση της χορωδίας του ναού υπό την διεύθυνση των ιεροψαλτών οι οποίοι πλαισιωμένοι από συμπατριώτες μας Κεφαλλονίτες και ψάλλοντας κατά το Κεφαλληνιακό ιδίωμα μας μετέφεραν νοερά σε πανήγυρης του πολιούχου μας Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά Κεφαλονιάς.

adelfothta_eleutherwtria3
Ακολούθησε προσφορά καφέ και γλυκισμάτων στο Αρχονταρίκι του Ιερού Προσκυνήματος όπου αντηλλάγησαν και απόψεις για τα προβλήματα της ιδιαιτέρας μας πατρίδας με τους κ. Αντιδημάρχους, τους προέδρους των τοπικών συλλόγων και τα μέλη της παροικίας.

adelfothta_eleutherwtria18
Ευχόμαστε σε αυτό το καλό ενωτικό κλίμα και τη συνεργασία που είδαμε να επικρατεί σήμερα να συνεχίζει να εργάζεται η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών με το νέο της συμβούλιο και να προσφέρει τις καλές της υπηρεσίες στη Κεφαλονιά μας και στους συμπατριώτες μας της διασποράς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer