Λυκούδης και Κεκάτος βρέθηκαν σήμερα στην Παναγία την Ελευθερώτρια.
Κοντά στη Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών η Δημοτική Αρχή
Κοινωνία
22/11/2014 | 17:56

Πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία από τη Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών στην Παναγία την Ελευθερώτρια στη Κηφισιά. Ακολούθησε καφές και συνάντηση παλιών και νέων μελών του συλλόγου στο Αρχονταρίκι του ιερού προσκυνήματος.

adelfothta_eleutherwtria8
Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου-Σάμης Διονύσης Λυκούδης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Λειβαθούς Βαγγέλης Κεκάτος.
Κατά την διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης ο Διονύσης Λυκούδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις σκέψεις τους πάνω σε θέματα που αφορούν την παροικία των Κεφαλλονιτών στην Αθήνα.
Μετέφερε την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση στις προσπάθειες της Κεφαλονίτικης οικογένειας των Αθηνών και τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που κάνουν οι Κεφαλλονίτικοι σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer