Το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σωματείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Λυσίππη» (AHEPA) έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Πλήθος κόσμου στη κοπή πίτας της «Λυσίππης»
Κοινωνία
20/01/2014 | 13:29

Το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σωματείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Λυσίππη» (AHEPA) έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, χθες το απόγευμα, σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο του Αργοστολίου.
Τους καλεσμένους υποδέχτηκε η πρόεδρος του σωματείου κα Ειρήνη Στεφάτου. Η συμμετοχή του κόσμου πέρασε κάθε προσδοκία μιας και το σωματείο έχει επιδείξει αξιόλογη δράση.

Η πρόεδρος κα Ειρήνη Στεφάτου

Η πρόεδρος κα Ειρήνη Στεφάτου

Στη σύντομη ομιλία η πρόεδρος της «Λυσίππης» έκανε ένα μικρό απολογισμό των δράσεων του σωματείου τη χρονιά που μας πέρασε. Η κα Στεφάτου αναφέρθηκε για τη  χρηματοδότηση του γυμναστηρίου στο ειδικό σχολείο Φαρακλάτων, καθώς και για τη μεγάλη Λυρική Συναυλία του καλοκαιριού με τον μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ημερίδα που διοργανώθηκε με τίτλο «η επίδραση του Ομήρου στο Δυτικό κόσμο» με κεντρική ομιλήτρια την καθηγήτρια τέχνης και αρχιτεκτονικής κα Ειρήνη Βαλερά Νίκελσον.
Ειδική μνεία έγινε για τη μεγάλη συνεισφορά αγάπης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Άλλωστε, δεν πρέπει να παραληφθεί η διανομή ενός τόνου τροφίμων από το σωματείο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η δραστήρια Πρόεδρος.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσσύγγελος της ΙΜΚ π. Γεράσιμος Φωκάς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Σπύρος Κουνάδης, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Διονύσης Κοκκόσης κ.α.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Νικηφόρου Σταμένη.

lusipph lusipph2 lusipph3 lusipph4 lusipph5 lusipph6 lusipph7 lusipph8 lusipph9 lusipph10 lusipph11 palazzino stefatou_kotsilinhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer