Στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς κορυφώνεται ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Πλήθος κόσμου στα Φιδάκια της Παναγίας (Φώτος + βίντεο)
Εκκλησία
15/08/2014 | 09:49

Του Παναγή Φωκά
Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε χθες, Τρίτη 14 Αυγούστου 2014, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της Υπεραγίας Θεοτόκου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Σπυρίδωνα, στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο, γνωστό ως η Παναγία η φιδούσα.
Για το θαύμα της Παναγίας με τα φιδάκια μιλάει αποκλειστικά στη κάμερα του e-kefalonia.net ο καθηγούμενος της Μονής Άτρου π. Δανιήλ.

Στον εσπερινό παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Γιώργος Τζωρτζάτος καθώς και ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταύρος Λυκούδης.
Να σημειωθεί ότι και φέτος πλήθος κόσμου, παρευρέθηκε σχηματίζοντας μεγάλη ουρά για να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα και να δει από κοντά το μοναδικό φιδάκι που βγήκε. Φέτος οι υπεύθυνοι του ναού είχαν εναποθέσει το φιδάκι σε μια ειδική γυάλα ώστε να μην ταλαιπωρείται από τους προσκυνητές.
Χρόνια Πολλά σε όλους!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer